Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Ambasadorul Marii Britanii a avut discutii cu primarul din ORADEA despre oportunitati de investitii Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, prezent pe 2 aprilie la Oradea, a purtat discuţii cu primarul Ilie Bolojan cu privire la oportunităţile de investiţii în municipiu, el arătându-se interesat şi de situaţia economică a oraşului. Potrivit unui comunicat de presă remis de Biroul de presă al primăriei, în cadrul întâlnirii au fost discutate şi priorităţile pe care municipalitatea le are în vedere. (03.04.2018)
Procesul primarului din IASI cu prefectul, mutat la o alta instanta Procesul deschis de primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, pentru suspendarea ordinului prefectului ce vizează încetarea mandatului de consilier a viceprimarului Gabriel Harabagiu, a fost mutat la o altă instanţă. Odată cu pierderea mandatului de consilier local, Harabagiu îşi pierde şi funcţia de viceprimar. (03.04.2018)
ORAVITA: Tun imobiliar cercetat de DNA Primăria Oravița a câștigat într-o zi 78.000 euro, prin vânzarea unui teren de 3.500 mp, dar, în aceeași zi, a pierdut 312.000 euro, prin revânzarea aceluiași teren. Primarul de atunci al orașului cărășan zice că n-a știut nimic despre dubla tranzacție și aruncă pisica în curtea Comisiei de licitație de la Primăria Oravița. DNA, Serviciul Teritorial Timișoara, a deschis un dosar penal în care încearcă să afle de ce a dat primăria orăvițeană cu piciorul la 312.000 euro. (02.04.2018)
Solutia salvatoare pentru RAM BUZAU, o rectificare bugetara la toamna care sa includa o parte din subventii Primarul Buzăului pare mai decis ca oricând să închidă societatea care asigură livrarea agentului termic către locuinţele racordate la sistemul centralizat. Primăria nu a acordat niciun leu pentru subvenţia la căldură iar dacă Guvernul nu va aloca în toamnă fonduri pentru acoperirea acestor cheltuieli, iarna viitoare, buzoienii ar putea plăti preţul întreg al gigacaloriei, respectiv 438 de lei. (29.03.2018)
Primarul Mihai Chirica il da in judecata pe prefect, pentru indepartare din functie a viceprimarului Gabriel Harabagiu Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat miercuri seară că l-a dat în judecată pe prefectul judeţului, Marian Şerbescu, cerând anularea ordinului de încetare a mandatului de consilier local pentru Gabriel Harabagiu, viceprimar al municipiului. Mihai Chirica susţine că prefectul de Iaşi Marian Şerbescu ar fi trebuit să emită ordinul de încetare a mandatului de consilier în cazul lui Gabriel Harabagiu în baza unei proceduri, şi nu doar pentru că a primit un document de la filiala judeţeană a PSD Iaşi. (29.03.2018)
Taxa pentru gunoi impusa in Sectorul 4 a fost contestata in instanta Prin consilierii săi Mihaela Murgoci, Cristi Matache si Guilhem Moulin, USR Sector 4 a introdus luni la Tribunalul Bucureşti o actiune de anulare a Hotărârii Consiliului Local Sector 4, nr. 347/18.12.2017, prin care au fost stabilite noile sume de plată pentru taxa de salubrizare. Hotărâre este considerată nelegală, deoarece încalcă nu mai puţin de 10 legi sau acte normative aflate în vigoare. Taxa de salubrizare din sectorul 4 al Capitalei stârneşte revoltă printre cei ce locuiesc în acest sector. (28.03.2018)
Cererea ANI de repunere pe rol a dosarului in care primarul din TEIUS a contestat raportul de incompatibilitate, respinsa la Curtea de Apel Curtea de Apel Alba Iulia a respins o cerere a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) privind repunerea pe rol a cauzei în care primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, a contestat în instanţa de contencios administrativ raportul prin care a fost identificat în incompatibilitate. Procesul este suspendat din octombrie 2015 pentru că a existat o anchetă penală, finalizată cu trimiterea în judecată a primarului. (28.03.2018)
Fostul primar al municipiului BEIUS si alti angajati ai institutiei, reincarcerati desi erau liberati conditionat Condamnaţi în dosarul „Top Construct” de la Beiuş, fostul primar Nicu Odobasianu, şi fosţii angajaţi ai Primăriei Beiuş, Nicolae Pancu, Nicolae Sotoc şi Gelu Hasan au fost ridicaţi cu mandat şi încarceraţi la începutul săptămânii trecute, după ce deja şi-au ispăşit o parte din pedepsele încasate şi au fost liberaţi condiţionat. Săptămâna trecută, fostul primar al municipiului Beiuş, Silviu Odobasianu alăturii de foştii angajaţi ai instituţiei, Pancu, Sotoc şi Hasan, au ajuns din nou în spatele gratiilor, pentru aceleaşi fapte, în urma unor mandate de executare emise pe numele lor de Tribunalul Bihor. (27.03.2018)
"Cadouri" de la Corpul de Control al Primarului. Amenzi de peste 73.000 de lei pentru agentii economici din IASI; Viceprimarul Harabagiu a dat in judecata PSD Viceprimarul Iaşiului nu se dă bătut şi iese la atac, după ce a fost exclus din PSD şi şi-a pierdut şi funcţia de consilier! Gabriel Harabagiu a dat în judecată din nou Partidul Social-Democrat (PSD). Viceprimarul Iaşiului, Gabriel Harabagiu, a solicitat Tribunalului Iaşi anularea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD. Urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al acestui proces. (26.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 504   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design