Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  79,88% (131/164)
2.  Piatra Neamt
  81,82% (36/44)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
4.  Timisoara
  30,56% (11/36)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  80,00% (4/5)
7.  Oradea
  60,00% (3/5)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  8,33% (2/24)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Bugetul ZALAULUI, adoptat. Suma pentru dezvoltare, la nivelul anului precedent

Bugetul municipiului Zalău pe 2018, în valoare totală de 130,4 milioane de lei, a fost aprobat în cadrul şedinţei de joi a Consiliului Local, după mai mult de o oră de discuţii, un subiect controversat fiind menţinerea la nivelul anului trecut a sumei alocată pentru dezvoltare. Din bugetul aprobat, secţiunea de funcţionare este în sumă de circa 90 de milioane de lei, iar cea de dezvoltare, de 40,5 milioane de lei. (15.02.2018)

SALAJ: Cooperarea economica si culturala, abordata de ambasadorul SUA intr-o intrevedere cu autoritatile locale Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a avut luni, la Zalău, o întrevedere cu autorităţile locale şi judeţene, ce avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică şi culturală cu instituţiile şi autorităţile publice din judeţul Sălaj. La întâlnirea cu diplomatul american au participat prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc şi primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt. (29.01.2018)
Proiecte europene de reabilitare termica pentru 30 de blocuri din ZALAU Un total de 30 de blocuri din Zalău, cu peste 1.000 de apartamente, sunt incluse de administraţia locală în proiecte de reabilitare termică ce beneficiază de finanţări europene de 3,4 milioane euro. În cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local de pe 25 ianuarie a fost aprobată documentaţia tehnico-economică privind creşterea eficienţei energetice pentru cinci blocuri de locuinţe din municipiul Zalău. (26.01.2018)
Primaria vrea sa mute Zilele ZALAULUI in afara orasului Zilele Zalăului, festivalurile gastronomice şi cele de muzică populară vor fi mutate într-o zonă de petreceri şi picnic ce va fi amenajată în afara oraşului, la capătul străzii 22 Decembrie, printr-o investiţie de peste 500.000 de lei. Cunoscută sub denumirea "Poienile Aghireş", zona va oferi petrecăreţilor o suprafaţă de aproape 10 hectare, unde se vor putea bucura de spectacolele de muzică şi dans, fără să mai fi blocată a circulaţia şi fără ca locuitorii din centrul municipiului să fie deranjaţi de gălăgia produsă de petrecăreţi. (24.01.2018)
Primaria ZALAU subventioneaza sterilizarea cainilor cu stapan de pe raza municipiului Administraţia locală din Zalău subvenţionează sterilizarea câinilor de rasă comună sau a metişilor care au stăpân pe teritoriul municipiului, încheind în acest sens un contract cu un cabinet de medicină veterinară. Proprietari de câini interesaţi pot depune cereri pentru sterilizarea animalelor începând de marţi, 9 ianuarie, la Centrul de Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Zalău. (10.01.2018)
Controverse privind un monument realizat de primaria ZALAU in memoria eroilor Revolutiei Un monument dedicat eroilor Revoluţiei din decembrie 1989, realizat de un sculptor local la solicitarea primăriei municipiului Zalău, a stârnit nemulţumirea reprezentanţilor asociaţiei revoluţionarilor din Sălaj, ce susţin că viziunea artistului nu este reprezentativă pentru jertfa celor care au murit în perioada respectivă. În ceea ce priveşte proiectul asociaţiei, Teodor Bălăjel a precizat că e vorba de două cuburi de mari dimensiuni, care nu erau potrivite pentru zona respectivă, lucrarea fiind contestată de unii arhitecţi. (10.11.2017)
ZALAU: Protest extrem al unui beneficiar de locuinta sociala. Si-a dat foc chiar in sediul primariei Un bărbat s-a autoincendiat, joi, în sediul Primăriei Zalău, nemulţumit de faptul că autorităţile locale nu au dat curs solicitării sale privind repartiţia unei alte locuinţe în schimbul celei sociale în care locuieşte în prezent. Bărbatul a avut asupra lui o sticlă de benzină, pe care şi-a turnat-o pe el şi şi-a dat foc, cel care a intervenit în aplanarea incidentului fiind gardianul ce era de serviciu în sediul instituţiei, conform reprezentanţilor primăriei Zalău. (27.10.2017)
Primarul ZALAULUI: Insist sa nu mai vad parinti cu bidinele si cu galetute de vopsea prin scoli Administraţia locală din Zalău a alocat în acest an circa 3,5 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi dotări ale unităţilor de învăţământ din municipiu, cea mai mare sumă din ultimii ani, potrivit primarului Ionel Ciunt, care a susţine că şi-a dorit ca părinţii să nu mai fie nevoiţi să dea bani pentru diverse lucrări sau dotări ale şcolilor unde învaţă copii. În Zalău învaţă circa 12.600 de elevi, în creştere cu 400 comparativ cu anul şcolar precedent. (08.09.2017)
Sprijin financiar de 350.000 lei din partea Primariei ZALAU pentru unitati de cult din municipiu Un număr de 15 unităţi de cult din Zalău vor primi un sprijin financiar nerambursabil în valoare totală de 350.000 de lei din partea administraţiei locale, în principal pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii a le bisericilor, conform unei hotărâri de Consiliu Local. Fiecare unitate de cult care va primi finanţare va trebui să facă dovada unei contribuţii proprii de 10% din valoarea nerambursabilă acordată de municipalitate. (25.08.2017)
Dupa mai bine de doi ani, fostul primar din JIBOU scapa de control judiciar Cu o condamnare la activ pentru conflict de interese, fostul edil este inculpat într-un nou dosar de abuz în serviciu şi conflict de interese. Magistraţii Tribunalului Maramureş au respins marţi, 22 august, contestaţia procurorilor împotriva deciziei Judecătoriei Baia Mare prin care fostul primar al oraşului Jibou, Eugen Bălănean, a scăpat de sub control judiciar. Decizia maramureşenilor este definitivă şi vine la mai bine de doi ani de când s-a dispus această măsură preventivă. (24.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 20   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(27 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(14 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(8 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design