Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,98% (106/114)
2.  Piatra Neamt
  93,18% (82/88)
3.  Cluj Napoca
  34,25% (75/219)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Timisoara
  59,09% (13/22)
6.  Bucuresti - Sect. 4
  27,78% (10/36)
7.  Pitesti
  31,82% (7/22)
8.  Voluntari
  63,64% (7/11)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Bugetul ZALAULUI a fost adoptat in unanimitate

Bugetul Zalăului, în sumă de circa 188 de milioane de lei, a fost adoptat, pe 17 martie, în unanimitate, de către consilierii locali din municipiu, singurele discuţii fiind legate de faptul că bugetul de investiţii se bazează doar pe excedentul din anul precedent. Primarul Ionel Ciunt spune că, deşi mic, bugetul de dezvoltare este cu 28 de milioane de lei mai mare ca cel cheltuit în 2016. (20.03.2017)

Proiecte europene de reabilitare termica pentru cinci licee din ZALAU Consilierii locali municipali au aprobat documentaţiile tehnico-economice vizând lucrări de reabilitare termică a cinci licee din Zalău, prin accesarea unor proiecte cu finanţare europeană cu o valoare estimată totală de circa şapte milioane de euro. Cele cinci unităţi de învăţământ vizate sunt: Liceul pedagogic “Gheorghe Şincai”, Liceul ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceului reformat “Wesselenyi”, Liceul de Artă “Ioan Sima” şi Liceul cu program sportiv “Avram Iancu”. (24.02.2017)
Primaria ZALAU isi propune un buget anual mai mare cu 45 de milioane de lei fata de 2016; 100 de noi locuinte ANL Administraţia locală din Zalău îşi propune, pentru anul în curs, un buget de venituri şi cheltuieli în valoare totală de circa 186 milioane de lei, mai mare cu 45 de milioane de lei faţă de 2016, suplimentarea vizând în principal bugetul de dezvoltare, unde se are în vedere o alocare cu 27 de milioane de lei mai mare ca în anul precedent. (20.02.2017)
ZALAU: Proiect cu finantare europeana pentru extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare; Primaria intentioneaza sa reabiliteze stradionul municipal cu fonduri proprii Reţeaua de alimentare cu apă din Zalău va fi extinsă şi reabilitată pe aproape 30 de kilometri, iar cea de canalizare pe o distanţă de 55 de kilometri, în cadrul unui proiect ce va fi depus pentru finanţare la Comisia Europeană de către Compania de Apă Someş SA, lucrările propriu-zise urmând a fi demarate, cel mai probabil, în cursul anului viitor. (27.01.2017)
Nume noi in Consiliul Local ZALAU. Cine ia locul alesilor demisionari Consiliul Local Zalău va avea, începând din această săptămână, doi membri noi. Mandatele lor vor fi validate în prima şedinţă din acest an, programată a se desfăşura joi, 26 ianuarie. Demisia lui Vasile-Cristian Lungu, ales senator pe listele PMP, şi a Rodicăi Mureşan, membră ALDE, au vacantat două fotolii în CL Zalău. Acestea urmează să fie ocupate în 26 ianuarie, de către supleanţii aflaţi pe listele celor două formaţiuni politice pentru scrutinul din 5 iunie. (25.01.2017)
Primaria ZALAU ofera reduceri importante de impozite investitorilor care creeaza locuri de munca Firmele care aleg să facă investiţii în Zalău de minim 100.000 de euro şi să creeze cel puţin 20 de locuri de muncă vor beneficia, în perioada 2017-2020, de reduceri ale impozitului pe clădiri cuprinse între 20% şi până la 100%, a anunţat primarului municipiului, Ionel Ciunt. Potrivit precizărilor făcute de Ionel Ciunt, reducerile vor fi acordate în cinci trepte, în funcţie de mărimea investiţiei şi numărul de noi locuri de muncă create. (28.11.2016)
Sapte autobuze proaspat achizitionate, pe drumurile "bombardate" ale ZALAULUI Primăria Municipiului Zalău a achiziţionat luna trecută, prin licitaţie, şapte autobuze second-hand care au intrat deja în parcul auto al operatorului local de transport în comun, SC Transurbis SA. Două autobuze Volvo, cu burduf, şi cinci marca MAN au sosit în parcul auto al Transurbis şi intră în aceste zile în inspecţia tehnică, fiind demarate totodată şi procedurile de înmatriculare. Directorul societăţii, Dan Ruzici, a declarat că autobuzele vor ieşi pe traseu luna viitoare, imediat ce vor fi încheiate operaţiunile necesare punerii în circulaţie. (24.11.2016)
Primaria din SIMLEU SILVANIEI salveaza unitatea de transfuzii sanguine Unitatea de transfuzii sanguine a Spitalului Orăşenesc „Prof. dr. Ioan Puşcaş” din Şimleu Silvaniei a fost dotată cu echipamente performante care să permită autorizarea ei. Inclusă pe lista neagră a Ministerului Sănătăţii, unitatea de transfuzii sanguine de la Şimleu este la un pas de a obţine mult râvnita autorizaţie, după ce autorităţile locale au asigurat fondurile necesare pentru achiziţia de aparatură medicală omologată. (22.11.2016)
Dacian Ciolos: "Sper ca pana in 2019 centura ocolitoare a ZALAULUI sa fie finalizata" Tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului ar putea fi finalizat până în 2019, potrivit precizărilor făcute de premierul Dacian Cioloş, în cadrul unei conferinţe de presă. "Am găsit o soluţie împreună cu noua companie de investiţii în infrastructură rutieră (CNAIR), care a fost creată şi care va începe de anul viitor să execute şi lucrări în regie proprie, pornind de la experienţa pozitivă a reparaţiei de pe autostrada Sibiu Orăştie (...) şi foarte probabil una din aceste lucrări de anul viitor e cea a centurii ocolitoare a Zalăului sau bucata care mai este de construit", a precizat Dacian Cioloş. (31.10.2016)
ZALAU: Noi proiecte de reabilitare termica cu fonduri europene pentru mai multe blocuri Documentaţiile tehnico-economice vizând proiecte de reabilitare termică a 12 blocuri din Zalău au fost aprobate de consilierii municipali, după ce administraţia locală a avizat în urmă cu două săptămâni documentaţiile vizând proiecte pentru alte nouă imobile din municipiu. Valoarea totală estimată a proiectelor de reabilitare termică este de circa 1,9 milioane de euro, în vreme ce documentaţiile aprobate anterior sunt estimate la 1,84 milioane de euro. (28.10.2016)
<<   <   pagina 1 din 18   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(15 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(11 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design