Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  93,10% (81/87)
2.  Piatra Neamt
  89,87% (71/79)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,25% (39/48)
4.  Gherla
  89,47% (17/19)
5.  Timisoara
  77,27% (17/22)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  27,78% (5/18)
7.  Cluj Napoca
  4,63% (5/108)
8.  Pitesti
  25,00% (3/12)
9.  Bistrita
  30,00% (3/10)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  15,79% (3/19)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ZALAU: Primarul Ionel Ciunt spune ca siguranta si ordinea publica pe raza municipiului reprezinta o prioritate pentru administratia locala

În cadrul ședinței ATOP desfasurata la sediul Primariei Zalau, s-au stabilit câteva măsuri urgente pentru confortul locuitorilor municipiului. Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire cu membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică, întâlnire în cadrul căreia s-au dezbătut aspecte cu privire la activitatea Poliției Municipiului Zalău și a Poliției Locale Zalău. (26.04.2017)

ZALAU: Sistemul de management al traficului rutier a ajuns un simplu decor urban Sistemul de management al traficului rutier din Zalău, unul dintre cele mai mari proiecte derulate de către municipalitate, nu este funcţional nici la patru ani de la finalizarea investiţiei. În timp ce fosta conducere a Primăriei arată cu degetul spre Poliţie, instituţia din urmă susţine că proiectul are mai multe lacune. În aprilie 2013 era finalizată o investiţie de peste 15 milioane de lei, finanţată prin POR, care transforma Zalăul în primul oraş din ţară ce dispunea de dispozitive de detectare a şoferilor care trec pe roşu. (24.04.2017)
Primaria ZALAU identifica noi potentiali investitori Marţi,viceprimarul municipiului Zalău Teodor Bălăjel a participat la o întâlnire cu reprezentanţii unei companii belgiene care este interesată să investească în piaţa autohtonă. "Alte subiecte abordate au vizat relația Primăriei Municipiului Zalău cu investitorii locali, proiectele comune și modul de implicare a instituției în dezvoltarea economică, socială, sportivă și culturală a orașului”, arată un comunicat de presă remis de Biroul de Informare al Primăriei Municipiului Zalău. (14.04.2017)
Primaria ZALAU esaloneaza la plata datornicii, pentru recuperarea a peste 24 milioane de lei Administraţia locală din Zalău dă posibilitatea eşalonării plăţii datoriilor celor care au restanţe către bugetul local, demersul având ca scop recuperarea a peste 24 de milioane de lei, reprezentând creanţe bugetare şi vine în contextul “dificultăţilor economice şi sociale specifice societăţii actuale”. Perioada de eşalonare variază în funcţie de valoarea sumei. (31.03.2017)
Primarul ZALAULUI, despre casatoria intre persoanele de acelaşi sex: "Este o agresiune aproape brutala impotriva familiei crestine" "Marşul pentru viaţă" a scos în stradă, în acest an, la Zalău, circa 1.000 de persoane care au militat împotriva avorturilor şi au susţinut valorile familiei creştine tradiţionale. Printre participanţi s-a numărat, şi în acest an, Ionel Ciunt, primarul Zalăului, care a luat cuvântul pe scena amplasată pe platoul de marmură, îndemnându-i pe cei prezenţi să preţuiască viaţa. (27.03.2017)
Bugetul ZALAULUI a fost adoptat in unanimitate Bugetul Zalăului, în sumă de circa 188 de milioane de lei, a fost adoptat, pe 17 martie, în unanimitate, de către consilierii locali din municipiu, singurele discuţii fiind legate de faptul că bugetul de investiţii se bazează doar pe excedentul din anul precedent. Primarul Ionel Ciunt spune că, deşi mic, bugetul de dezvoltare este cu 28 de milioane de lei mai mare ca cel cheltuit în 2016. (20.03.2017)
Proiecte europene de reabilitare termica pentru cinci licee din ZALAU Consilierii locali municipali au aprobat documentaţiile tehnico-economice vizând lucrări de reabilitare termică a cinci licee din Zalău, prin accesarea unor proiecte cu finanţare europeană cu o valoare estimată totală de circa şapte milioane de euro. Cele cinci unităţi de învăţământ vizate sunt: Liceul pedagogic “Gheorghe Şincai”, Liceul ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceului reformat “Wesselenyi”, Liceul de Artă “Ioan Sima” şi Liceul cu program sportiv “Avram Iancu”. (24.02.2017)
Primaria ZALAU isi propune un buget anual mai mare cu 45 de milioane de lei fata de 2016; 100 de noi locuinte ANL Administraţia locală din Zalău îşi propune, pentru anul în curs, un buget de venituri şi cheltuieli în valoare totală de circa 186 milioane de lei, mai mare cu 45 de milioane de lei faţă de 2016, suplimentarea vizând în principal bugetul de dezvoltare, unde se are în vedere o alocare cu 27 de milioane de lei mai mare ca în anul precedent. (20.02.2017)
ZALAU: Proiect cu finantare europeana pentru extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare; Primaria intentioneaza sa reabiliteze stradionul municipal cu fonduri proprii Reţeaua de alimentare cu apă din Zalău va fi extinsă şi reabilitată pe aproape 30 de kilometri, iar cea de canalizare pe o distanţă de 55 de kilometri, în cadrul unui proiect ce va fi depus pentru finanţare la Comisia Europeană de către Compania de Apă Someş SA, lucrările propriu-zise urmând a fi demarate, cel mai probabil, în cursul anului viitor. (27.01.2017)
Nume noi in Consiliul Local ZALAU. Cine ia locul alesilor demisionari Consiliul Local Zalău va avea, începând din această săptămână, doi membri noi. Mandatele lor vor fi validate în prima şedinţă din acest an, programată a se desfăşura joi, 26 ianuarie. Demisia lui Vasile-Cristian Lungu, ales senator pe listele PMP, şi a Rodicăi Mureşan, membră ALDE, au vacantat două fotolii în CL Zalău. Acestea urmează să fie ocupate în 26 ianuarie, de către supleanţii aflaţi pe listele celor două formaţiuni politice pentru scrutinul din 5 iunie. (25.01.2017)
<<   <   pagina 1 din 18   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(48 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(24 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design