Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  96,83% (183/189)
2.  Piatra Neamt
  66,67% (30/45)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  100,00% (26/26)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  85,19% (23/27)
5.  Gherla
  100,00% (16/16)
6.  Pitesti
  66,67% (16/24)
7.  Voluntari
  70,59% (12/17)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  23,53% (4/17)
9.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
10.  Hunedoara
  50,00% (2/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ZALAU: Viceprimarul Teodor Balajel a inspectat santierul celor doua blocuri ANL din cartierul Dumbrava Nord

Lucrările tehnico-edilitare pentru construirea a două blocuri ANL în cartierul Dumbrava Nord din Municipiul Zalău se desfășoară conform programului, în momentul de față fiind demarate lucrările de construcție. Prin Programului ANL, care cuprinde construirea de locuințe pentru tineri, are loc construirea a două blocuri, un bloc cu 6 etaje și un bloc cu 10 etaje, totalizând 100 de apartamente. (27.06.2017)

Calin Fort, noul administrator public al ZALAULUI Social-democratul Călin Forţ nu a avut concurenţă la examenul organizat pentru postul de administrator public al municipiului Zalău. Rămas singur în cursa pentru postul de administrator public al Zalăului, după ce contracandidatul său, Puiu Vaida, nu s-a prezentat la proba scrisă, Călin Forţ a promovat fără probleme concursul organizat de Primăria municipiului. La testul scris, Forţ, actualul şef reprezentanţă al Registrului Auto Român Sălaj, a obţinut 83 din 100 de puncte posibile, în timp ce la interviu, a fost notat cu 90 de puncte. (16.06.2017)
Cimitirul din ZALAU se extinde cu 7 hectare După scandalul izbucnit în urmă cu un an pe tema amplasării unei locaţii noi pentru cimitirul din Zalău, noua administraţie propune extinderea celui vechi. Proiectul se află în procedura de transparenţă publică. Noua administraţie propune extinderea cimitirului vechi cu aproximativ 7 hectare. Este exact ceea ce au cerut locuitorii oraşului în urmă cu un an când vechea administraţie propuneau relocarea cimitirului în Dealul Morii. (31.05.2017)
Dupa Cluj/Kolozsvar urmeaza Zalau/Zilah: Municipiul resedinta al judetului Salaj va avea indicatoare multilingve la intrare Indicatoare cu denumirea oraşului în limbile română, maghiară si germana vor fi amplasate la intrările în municipiul Zalău, ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Zalau. Potrivit datelor recensământului populaţiei din 2011, municipiul Zalău are 9.000 de locuitori de naţionalitate maghiară, însemnând 16% din totalul populaţiei locale. (25.05.2017)
Impozit majorat cu 500 la suta pentru cladirile neingrijite din ZALAU Impozitul pentru clădirile neîngrijite din Zalău a fost majorat cu 500% pentru a determina proprietarii să facă lucrări de reabilitare, municipalitatea motivând această decizie prin faptul că multe clădiri se află într-o stare avansată de degradare și pot genera situații periculoase. Proiectul de hotărâre privind majorarea impozitului a fost adoptat prin votul în unanimitate al consilierilor locali din Zalău. (28.04.2017)
ZALAU: Primarul Ionel Ciunt spune ca siguranta si ordinea publica pe raza municipiului reprezinta o prioritate pentru administratia locala În cadrul ședinței ATOP desfasurata la sediul Primariei Zalau, s-au stabilit câteva măsuri urgente pentru confortul locuitorilor municipiului. Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire cu membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică, întâlnire în cadrul căreia s-au dezbătut aspecte cu privire la activitatea Poliției Municipiului Zalău și a Poliției Locale Zalău. (26.04.2017)
ZALAU: Sistemul de management al traficului rutier a ajuns un simplu decor urban Sistemul de management al traficului rutier din Zalău, unul dintre cele mai mari proiecte derulate de către municipalitate, nu este funcţional nici la patru ani de la finalizarea investiţiei. În timp ce fosta conducere a Primăriei arată cu degetul spre Poliţie, instituţia din urmă susţine că proiectul are mai multe lacune. În aprilie 2013 era finalizată o investiţie de peste 15 milioane de lei, finanţată prin POR, care transforma Zalăul în primul oraş din ţară ce dispunea de dispozitive de detectare a şoferilor care trec pe roşu. (24.04.2017)
Primaria ZALAU identifica noi potentiali investitori Marţi,viceprimarul municipiului Zalău Teodor Bălăjel a participat la o întâlnire cu reprezentanţii unei companii belgiene care este interesată să investească în piaţa autohtonă. "Alte subiecte abordate au vizat relația Primăriei Municipiului Zalău cu investitorii locali, proiectele comune și modul de implicare a instituției în dezvoltarea economică, socială, sportivă și culturală a orașului”, arată un comunicat de presă remis de Biroul de Informare al Primăriei Municipiului Zalău. (14.04.2017)
Primaria ZALAU esaloneaza la plata datornicii, pentru recuperarea a peste 24 milioane de lei Administraţia locală din Zalău dă posibilitatea eşalonării plăţii datoriilor celor care au restanţe către bugetul local, demersul având ca scop recuperarea a peste 24 de milioane de lei, reprezentând creanţe bugetare şi vine în contextul “dificultăţilor economice şi sociale specifice societăţii actuale”. Perioada de eşalonare variază în funcţie de valoarea sumei. (31.03.2017)
Primarul ZALAULUI, despre casatoria intre persoanele de acelaşi sex: "Este o agresiune aproape brutala impotriva familiei crestine" "Marşul pentru viaţă" a scos în stradă, în acest an, la Zalău, circa 1.000 de persoane care au militat împotriva avorturilor şi au susţinut valorile familiei creştine tradiţionale. Printre participanţi s-a numărat, şi în acest an, Ionel Ciunt, primarul Zalăului, care a luat cuvântul pe scena amplasată pe platoul de marmură, îndemnându-i pe cei prezenţi să preţuiască viaţa. (27.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 19   >   >>
 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(47 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(11 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(6 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(5 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Program de modernizare a drumurilor
(10.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Lucrari la drumuri
(09.06.2016)
Proiect Cluj Proiect Cluj
Cronica postelectorala de sub Feleac SAU Cum a ajuns Emil Boc la al patrulea mandat
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Zilele Cartierului Steaua-Fratelia
(08.06.2016)
Primaria Timisoara Primaria Timisoara
Intretinerea drumurilor
(08.06.2016)
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design