Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Petrosani
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Dr. Berkovich promite ajutor si in realizarea spitalului regional BRASOV

Dr. Herman Tzvika Berkovich, consul onorific al României în Israel și medicul personal al prim-ministrului Israelului, Benjamin Netanyahu, a promis vineri sprijinul său în atragerea de investitori pentru construcția noului spital județean sau regional la Brașov, în cadrul unei întâlniri cu primarul George Scripcaru. La întâlnire au participat și reprezentanți ai Agenției Metropolitane Brașov, dar și medicii Horațiu Ioan Cenușă și Dan Grigorescu, ambii membri fondatori și reprezentanți ai Asociației Noul Spital al Brașovului. (18.04.2017)

Spitalul Orasenesc din ZIMNICEA va fi modernizat cu fonduri europene. Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Svishtov-Bulgaria Spitalul Orăşenesc Zimnicea va fi dotat cu aparatură modernă, graţie proiectului “Sănătatea ta contează”, proiect derulat în parteneriat cu municipalitatea din Svishtov-Bulgaria şi finanţat cu fonduri europene. Spitalul din Zimnicea se va moderniza cu aparatură medicală modernă. În data de 12 aprilie 2017 a fost semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Sănătatea ta contează! – Modernizarea spitalelor din Zimnicea şi Svishtov”, proiect finanţat în cadrul Programului Interreg V-A România-Bulgaria. (18.04.2017)
Primaria CRAIOVA se implica in construirea Spitalului Regional Primaria Craiova se implica in construirea Spitalului Regional. Conform graficelor estimate de realizare a investitiei, se preconizeaza ca Spitalul Regional de la Craiova va functiona incepand cu anul 2022 si va fi unul ultramodern, adaptat tehnologiilor medicale internationale de ultima generatie. Cu o valoare totală estimată la 200 milioane de euro, investiţia în Spitalul Regional de la Craiova este preconizată a se desfăşura pe parcursul a cinci ani. (04.04.2017)
BALS: Locuitorii orasului, avertizati sa consume apa de la robinet doar in scop menajer Abonaţii societăţii de apă-canal „Olteţul“ din Balş au fost anunţaţi că apa de la robinet poate fi folosită doar în scop menajer, după ce DSP a transmis rezultatul în urma acţiunii de monitorizare a calităţii apei. Aceleaşi probleme cunoscute de ani de zile ale calităţii apei din Balş au pus pe jar cetăţenii oraşului, care au fost anunţaţi de compania furnizoare de depăşirile parametrilor măsuraţi şi operaţiunile impuse de DSP, indicându-se ca pentru consum să se folosească apă din surse sigure. (22.03.2017)
FALTICENI: Demersuri pentru finalizarea noului spital Pentru punerea în funcţiune a noului spital din municipiul Fălticeni mai este nevoie de 35 de milioane de lei, a anunţat primarul Cătălin Coman. El a declarat că suma include dotările medicale şi nemedicale, precum şi lucrările de construcţii-montaj care mai sunt de executat. (07.02.2017)
RADAUTI: Fostul manager al spitalului a dat in judecata Primaria pentru a patra oara in ultimii doi ani. Acesta a fost suspendat din functie de catre primar Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, l-ar fi demis ilegal pe Dorin Tibeică, fostul manager al Spitalului „Sfinţii Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi, la începutul lunii octombrie, pentru „management defectuos”. După ce instanţa a decis că Tibeică se poate întoarce pe postul de manager, Nistor Tătar l-a suspendat din funcţie. Dorin Tibeică îşi caută însă dreptatea la judecătorie, unde a chemat în instanţă Primăria Rădăuţi. (03.01.2017)
S-au reluat lucrarile la noul corp al spitalului de copii "Victor Gomoiu" / Firea: Va fi deschis in maxim sase luni, este terminat in proportie de 85% Primaria capitalei a reluat vineri lucrarile la noul corp al spitalului de copii "Victor Gomoiu", o cladire noua cu sase etaje, construita langa vechiul spital. Lucrarile erau blocate din decembrie 2014 din cauza unor divergente intre constructor, consultant si proiectant si a datoriilor de opt milioane de euro pe care primaria le avea catre constructor. Primarul general Gabriela Firea a declarat ca spitalul va fi deschis in maxim sase luni, cladirea fiind finalizata in proportie de 85%. (27.11.2016)
Primaria sectorului 1: Sectia ATI de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti va deveni functionala in decembrie; Costurile pentru extinderea spitalului clinic de copii Dr. Victor Gomoiu au fost majorate cu 45 milioane lei Lucrarile la Sectia ATI de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti sunt gata in proportie de 80%, aceasta urmand sa devina functionala in luna decembrie 2016, a anuntat joi, Primaria sectorului 1, intr-un comunicat de presa. Sectia a fost inchisa in septembrie anul acesta de Ministerul Sanatatii din cauza conditiilor neigienice in care erau tratati bolnavii si a lipsei unui sistem de climatizare, iar lucrarile de modernizare sunt finantate de Primaria sectorului 1. (25.11.2016)
Primaria din SIMLEU SILVANIEI salveaza unitatea de transfuzii sanguine Unitatea de transfuzii sanguine a Spitalului Orăşenesc „Prof. dr. Ioan Puşcaş” din Şimleu Silvaniei a fost dotată cu echipamente performante care să permită autorizarea ei. Inclusă pe lista neagră a Ministerului Sănătăţii, unitatea de transfuzii sanguine de la Şimleu este la un pas de a obţine mult râvnita autorizaţie, după ce autorităţile locale au asigurat fondurile necesare pentru achiziţia de aparatură medicală omologată. (22.11.2016)
Spitalul din BALS, in pericol sa fie inchis deoarece bolnavii sunt carati pe scari, in lipsa unui lift Spitalul Orasenesc Bals ar putea fi inchis, de la inceputul anului 2017, de catre DSP Olt, dupa ce autoritatile locale si reprezentantii unitatii medicale au ignorat, ani de-a randul, termenul de construire a unui lift, bolnavii fiind carati cu targa pe scari. Cladirea Spitalului Orasenesc Bals are doua etaje, iar normele europene prevad existenta unui lift, pentru ca pacientii in stare grava sa aiba acces la etajele superioare. (21.11.2016)
<<   <   pagina 1 din 85   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design