Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
BALS: Locuitorii orasului, avertizati sa consume apa de la robinet doar in scop menajer

Abonaţii societăţii de apă-canal „Olteţul“ din Balş au fost anunţaţi că apa de la robinet poate fi folosită doar în scop menajer, după ce DSP a transmis rezultatul în urma acţiunii de monitorizare a calităţii apei. Aceleaşi probleme cunoscute de ani de zile ale calităţii apei din Balş au pus pe jar cetăţenii oraşului, care au fost anunţaţi de compania furnizoare de depăşirile parametrilor măsuraţi şi operaţiunile impuse de DSP, indicându-se ca pentru consum să se folosească apă din surse sigure. (22.03.2017)

FALTICENI: Demersuri pentru finalizarea noului spital Pentru punerea în funcţiune a noului spital din municipiul Fălticeni mai este nevoie de 35 de milioane de lei, a anunţat primarul Cătălin Coman. El a declarat că suma include dotările medicale şi nemedicale, precum şi lucrările de construcţii-montaj care mai sunt de executat. (07.02.2017)
RADAUTI: Fostul manager al spitalului a dat in judecata Primaria pentru a patra oara in ultimii doi ani. Acesta a fost suspendat din functie de catre primar Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, l-ar fi demis ilegal pe Dorin Tibeică, fostul manager al Spitalului „Sfinţii Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi, la începutul lunii octombrie, pentru „management defectuos”. După ce instanţa a decis că Tibeică se poate întoarce pe postul de manager, Nistor Tătar l-a suspendat din funcţie. Dorin Tibeică îşi caută însă dreptatea la judecătorie, unde a chemat în instanţă Primăria Rădăuţi. (03.01.2017)
S-au reluat lucrarile la noul corp al spitalului de copii "Victor Gomoiu" / Firea: Va fi deschis in maxim sase luni, este terminat in proportie de 85% Primaria capitalei a reluat vineri lucrarile la noul corp al spitalului de copii "Victor Gomoiu", o cladire noua cu sase etaje, construita langa vechiul spital. Lucrarile erau blocate din decembrie 2014 din cauza unor divergente intre constructor, consultant si proiectant si a datoriilor de opt milioane de euro pe care primaria le avea catre constructor. Primarul general Gabriela Firea a declarat ca spitalul va fi deschis in maxim sase luni, cladirea fiind finalizata in proportie de 85%. (27.11.2016)
Primaria sectorului 1: Sectia ATI de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti va deveni functionala in decembrie; Costurile pentru extinderea spitalului clinic de copii Dr. Victor Gomoiu au fost majorate cu 45 milioane lei Lucrarile la Sectia ATI de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti sunt gata in proportie de 80%, aceasta urmand sa devina functionala in luna decembrie 2016, a anuntat joi, Primaria sectorului 1, intr-un comunicat de presa. Sectia a fost inchisa in septembrie anul acesta de Ministerul Sanatatii din cauza conditiilor neigienice in care erau tratati bolnavii si a lipsei unui sistem de climatizare, iar lucrarile de modernizare sunt finantate de Primaria sectorului 1. (25.11.2016)
Primaria din SIMLEU SILVANIEI salveaza unitatea de transfuzii sanguine Unitatea de transfuzii sanguine a Spitalului Orăşenesc „Prof. dr. Ioan Puşcaş” din Şimleu Silvaniei a fost dotată cu echipamente performante care să permită autorizarea ei. Inclusă pe lista neagră a Ministerului Sănătăţii, unitatea de transfuzii sanguine de la Şimleu este la un pas de a obţine mult râvnita autorizaţie, după ce autorităţile locale au asigurat fondurile necesare pentru achiziţia de aparatură medicală omologată. (22.11.2016)
Spitalul din BALS, in pericol sa fie inchis deoarece bolnavii sunt carati pe scari, in lipsa unui lift Spitalul Orasenesc Bals ar putea fi inchis, de la inceputul anului 2017, de catre DSP Olt, dupa ce autoritatile locale si reprezentantii unitatii medicale au ignorat, ani de-a randul, termenul de construire a unui lift, bolnavii fiind carati cu targa pe scari. Cladirea Spitalului Orasenesc Bals are doua etaje, iar normele europene prevad existenta unui lift, pentru ca pacientii in stare grava sa aiba acces la etajele superioare. (21.11.2016)
Gabriela Firea: "Felul in care este monitorizat traficul in Capitala nu ma multumeste; contractul poate fi imbunatatit"; Primaria Capitalei: RADET nu va opri furnizarea agentului termic in cartierul Drumul Taberei Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că este necesară o discuţie între PMB, prin Administraţia Străzilor, şi reprezentanţii companiei care gestionează Sistemul de Management al Traficului, pentru a îmbunătăţi contractul care ar urma să expire la finele anului viitor. Ea a adăugat că acest centru trebuie să funcţioneze la parametri superiori, aspect care necesită o investiţie. Primarul general a precizat că aparatura uzată moral şi fizic ar trebui adusă la standardele actuale. (21.11.2016)
Gabriela Firea a discutat cu primarii oraselor Tel Aviv si Ierusalim despre incheierea unui parteneriat in domeniul sanatatii Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a discutat cu omologii săi din Tel Aviv şi Ierusalim, Ron Huldai, respectiv Nir Barkat, despre încheierea unui parteneriat în domeniul sănătăţii şi al situaţiilor de urgenţă. Gabriela Firea a efectuat o vizită oficială în Israel, la invitaţia celor doi oficiali. În timpul discuţiilor cu aceştia, primarul Bucureştiului şi-a exprimat dorinţa de a colabora în mai multe domenii, precum sănătate, situaţii de urgenţă, turism, asistenţă socială pentru vârstnici, construcţia de locuinţe, start-up-uri, sprijinirea investitorilor români şi israelieni. (07.11.2016)
Gabriela Firea: Spitalul Coltea va face parte dintr-un proiect pilot in cadrul caruia mobilierul si aparatura medicala vor fi pozitionate si asigurate pentru a rezista la cutremur Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni ca Spitalul Coltea va face parte dintr-un proiect pilot, in cadrul caruia - cu ajutorul specialistilor din Japonia - mobilierul si aparatura medicala vor fi pozitionate si asigurate, astfel incat, in cazul unui seism, unitatea medicala sa fie cat mai putin afectata de eventuale deteriorari. (11.10.2016)
<<   <   pagina 1 din 85   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design