Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Elevii, studentii si pensionarii din GALATI ar putea beneficia de abonamente lunare de transport public de un leu

Elevii, studenţii şi pensionarii cu pensia mai mică de 1.450 lei ar putea beneficia de abonamente lunare de transport public pe o linie de numai un leu, a anunţat, pe pagina de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că a stabilit facilităţile pentru costul abonamentelor de transport public în urma mesajelor primite de la gălăţeni şi a consultărilor cu asociaţiile de pensionari, propunerile sale urmând a fi supuse, marţi, votului Consiliului Local Galaţi. (24.03.2017)

FOCSANI: Catalogul electronic se amana. Primarul Cristi Misaila: "Unele cadre didactice nu au inteles ce ne dorim“ Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a anunţat în cadrul dezbaterii publice a bugetului municipiului Focşani, că pentru moment va amâna decizia de achiziţionare a 1.000 de tablete pentru profesorii din municipiul Focşani, care ar fi urmat a fi folosite pentru implementarea proiectului Catalogul Electronic. Achiziţionarea tabletelor ar fi scos din bugetul municipiului Focşani 3,7 milioane de lei. Edidul speră să revină cu proiectul la vară. (23.03.2017)
George Scripcaru: “Prioritatea numarul unu a bugetului municipiului BRASOV pe 2017 este educatia” Prioritatea numărul unu a bugetului municipiului Braşov pe 2017 este educaţia, a declarat primarul George Scripcaru, după aprobarea bugetului în şedinţa ordinară a Consiliului Local. Totodată, bugetul acestui an asigură finanţarea atât pentru componenta de educaţie cât şi pentru componenta socială, culturală, sportivă şi sunt asigurate subvenţiile pentru necesităţile municipiului, dar şi plata a tot ceea ce înseamnă credite care trebuie achitate instituţiilor bancare, a explicat edilul. (16.03.2017)
Proiecte europene de reabilitare termica pentru cinci licee din ZALAU Consilierii locali municipali au aprobat documentaţiile tehnico-economice vizând lucrări de reabilitare termică a cinci licee din Zalău, prin accesarea unor proiecte cu finanţare europeană cu o valoare estimată totală de circa şapte milioane de euro. Cele cinci unităţi de învăţământ vizate sunt: Liceul pedagogic “Gheorghe Şincai”, Liceul ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceului reformat “Wesselenyi”, Liceul de Artă “Ioan Sima” şi Liceul cu program sportiv “Avram Iancu”. (24.02.2017)
Platforma electronica pentru reducerea abandonului scolar, implementata de Primaria BUZAU; Municipalitatea a reziliat contractul cu FRF privind Centrul de excelenta in fotbal Consiliul Local Buzău a alocat suma de 3,2 milioane de lei pentru implementarea platformei electronice Adservi de reducere a absenteismului şi abandonului şcolar, care se adresează părinţilor celor 23.282 de elevi din municipiu. “Platforma este aplicabilă tuturor nivelelor de şcolarizare, începând de la clasa zero şi până la clasa a XII-a, şi va costa bugetul municipiului 7,5 lei lunar pentru fiecare elev“, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. (24.02.2017)
Primarul municipiului SUCEAVA nu e de acord cu colectarea de fonduri in scoli de la parinti Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că nu este de acord cu colectarea de bani în şcoli, prin asociaţiile de părinţi, pentru a fi achiziţionate diverse materiale, în condiţiile în care municipalitatea acordă fonduri suficiente unităţilor de învăţământ. ”Sunt total împotrivă. Eu, ca primar, sunt total împotrivă. Dăm bugete destul de consistente, pentru că 30% din bugetul municipalităţii merge la şcoli”, a spus primarul Ion Lungu. (23.02.2017)
Fostul primar din SEBES, Alexandru Dancila, numit inspector scolar general adjunct al ISJ Alba Alexandru Dăncilă a fost numit inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba prin ordin al ministrului Educației, Pavel Năstase. Alexandru Dăncilă este director la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș după ce a promovat concursul organizat, în toamnă, de Ministerul Educației. El a fost primar al municipiului Sebeș, fiind ales în 2012 si incheindu-si mandatul in 2016. (07.02.2017)
Scolile din IASI care vor face economii la energie vor beneficia de fonduri suplimentare pentru dotari din partea primariei Primarul Mihai Chirica a avut o întrevedere cu directorii liceelor, școlilor generale și grădinițelor din municipiul Iași, pentru a afla care sunt necesitățile de finanțare ale unităților de învățământ. La eveniment a participat și prof.dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspectorul școlar general al județului Iași. (30.01.2017)
Primaria BRASOV vrea sa construiasca in acest an doua crese noi Viceprimarul Braşovului, Costel Mihai, a anunţat că municipalitatea va construi două noi creşe, având în vedere numărul mare de cereri în acest sens. În municipiul reşedinţă există în prezent un număr de opt creşe, ultima construită în anul 2013, cu un număr total de 805 locuri, potrivit sursei citate. Pentru creşa din cartierul Astra, există Studiul de Fezabilitate şi Proiectul Tehnic. (27.01.2017)
Primaria TARGOVISTE a pregatit proiecte de 178 de milioane de lei pentru investitii in infrastructura scolara Primăria Târgovişte are pregătite proiecte în valoare totală de 178 de milioane de lei de pentru a le depune în vederea obţinerii de fonduri europene şi guvernamentale necesare reabilitării infrastructurii şcolare din municipiu, a declarat primarul Cristian Stan. Acesta a vorbit şi despre comasarea a două licee din municipiu, după ce numărul de elevi a scăzut drastic la unul dintre ele. (27.01.2017)
<<   <   pagina 1 din 93   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design