Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primaria sectorului 1 a aderat la Declaratia privind principiile de guvernare deschisa; Primaria sectorului 1 va construi un amfiteatru la Spitalul Floreasca, destinat studentilor si tinerilor rezidenti Consiliul Local Sector 1 a aprobat, miercuri, în şedinţă, asumarea Declaraţiei privind principiile de guvernare deschisă, în baza căreia administraţia locală se angajează să publice în format deschis informaţiile de interes public, să încurajeze participarea cetăţenilor şi să colaboreze cu membrii comunităţii.
"Am aderat la Declaraţia privind principiile de guvernare deschisă, deoarece îmi doresc o apropiere şi mai mare a administraţiei locale de cetăţean şi nevoile acestuia", a declarat primarul Tudorache. (21.03.2018)
SATU MARE: Cladirea Colegiului "Kolcsey", modernizata cu bani alocati de Guvernul Ungariei Clădirea Colegiului Naţional ''Kolcsey Ferenc'' din municipiul Satu Mare a fost modernizată în urma unui sprijin financiar în valoare de două milioane de euro alocat de Guvernul Ungariei, inaugurarea având loc miercuri în prezenţa vicepremierului Semjen Zsolt. Primarul Kereskenyi Gabor a declarat că totalul investiţiei este de două milioane de euro, în cadrul colegiului învăţând aproximativ 1.100 de copii şi desfăşurându-şi activitatea circa 100 de cadre didactice. (15.03.2018)
BRAILA: Din luna mai, elevii si studentii vor avea gratuitate la transportul in comun in municipiul resedinta Elevii din ciclurile gimnazial şi liceal, cei de la şcolile profesionale, dar şi studenţii din municipiul Brăila vor beneficia, începând din luna mai, de abonamente gratuite eliberate prin intermediul unităţilor de învăţământ, a anunţat vineri, primarul Marian Dragomir. Potrivit datelor prezentate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, în municipiul reşedinţă sunt 8.000 de elevi în evidenţele instituţiei, dintre care ar putea să beneficieze de abonamentul gratuit aproximativ 6.400 de elevi care frecventează cursuri de zi. (12.03.2018)
Gabriela Firea si primarul interimar al Chisinaului au stabilit o colaborare in ceea ce priveste delegarea unor servicii publice; Gabriela Firea: Oferim tabere pentru 1.000 de elevi si studenti din Chisinau Primarul general Gabriela Firea a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Chişinău, împreună cu primarul interimar al Capitalei Republicii Moldova, Silvia Radu, că a fost convenită o colaborare în ceea ce priveşte delegarea unor servicii publice, menită să contribuie la cheltuirea eficientă a banilor publici. (07.03.2018)
Presiuni asupra fiicelor primarului municipiului TARGU JIU pentru ca tatal lor sa inchida scolile Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că fetiţele lui îl întreabă de trei seri, atunci când ajunge acasă când închide şcolile. Edilul - şef a spus că s-a pus o presiune asupra fiicelor sale din partea colegelor, pentru a-şi ruga tatăl ca să închidă şcolile. Mai mult decât atât, colegii de clasă ai Alexandrei, fata cea mare a primarului Romanescu, au creat o pagină de o reţea de socializare „O susţinem pe Alexandra pentru ca şcolile să fie închise”. (01.03.2018)
Firea: 150 de parinti au sunat pentru a se interesa de ajutorul pe care il ofera municipalitatea pentru supravegherea copiilor; Primaria sectorului 1: Doua sedii ale gradinitei 206, deschise pentru gazduirea copiilor pe perioada suspendarii cursurilor; Primariile sectoarelor 3 si 4 anunta variante pentru parintii care nu au unde sa lase copiii pe durata suspendarii cursurilor Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi seara, că aproximativ 150 de părinţi au sunat la telefonul verde sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială pentru a se interesa despre sprijinul pe care îl oferă municipalitatea în cazul în care nu au cu cine să-şi lase copiii acasă, ca urmare a faptului că unităţile de învăţământ vor fi închise toată săptămâna. (28.02.2018)
Primaria ORADEA investeste 7 milioane de euro, fonduri UE, in reabilitarea si constructia unor unitati de educatie; S-a infiintat Muzeul orasului - complex cultural Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunţat proiecte pe educaţie în valoare totală de 7,3 milioane de euro, plus TVA, din fonduri europene, atât la învăţământ profesional, cât şi şcoli generale, grădiniţe noi şi creşe. Consiliul Local al Municipiului Oradea a aprobat, luni, indicatorii tehnico-economici ai acestor proiecte, astfel încât să poată fi demarate cât mai repede licitaţiile pentru proiectare şi execuţie, după care din toamnă să înceapă lucrările preconizate a se finaliza în vara anului 2020. (28.02.2018)
Primarul Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată. “Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri“, a subliniat Cătălin Cherecheş. (23.01.2018)
Terenuri de sport amenajate de Primaria SATU MARE la trei scoli, investitie in valoare de 850.000 de lei Mai multe terenuri de sport amenajate la trei instituţii de învăţământ gimnazial şi liceal din municipiul Satu Mare, investiţie în valoare totală de 850.000 de lei, au fost inaugurate pe 21 noiembrie în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale. Potrivit primarului Kereskenyi Gabor, municipalitatea a decis investirea în respectivele terenuri de sport pentru ca elevii să aibă condiţii astfel încât să se dezvolte armonios. (22.11.2017)
<<   <   pagina 1 din 97   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design