Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  86,96% (120/138)
2.  Piatra Neamt
  88,68% (47/53)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  70,83% (17/24)
4.  Gherla
  100,00% (14/14)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  80,00% (8/10)
6.  Pitesti
  41,67% (5/12)
7.  Bistrita
  50,00% (3/6)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  14,29% (2/14)
9.  Voluntari
  33,33% (2/6)
10.  Falticeni
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria BRASOV a alocat peste 2,5 milioane de lei pentru reparatiile curente ale unitatilor de invatamant

Primăria Braşov a alocat celor 87 de unităţi de învăţământ din municipiu peste 2,5 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii curente, igienizări, reabilitări ale sălilor de clasă, acoperişuri, garduri, lucrările urmând să fie terminate la începutul lunii septembrie. În ceea ce priveşte investiţiile mari în şcolile braşovene, sursa citată a afirmat că este vorba despre 10 astfel de lucrări în unităţi şcolare (grădiniţe, şcoli generale, colegii) care au termene de realizare cuprinse între şase luni şi un an. (10.08.2017)

EXPLORER, cel mai mare proiect educational din Romania, la BUZAU Centrul de ştiinţe 'Explorer' a primit, joi, undă verde din partea consilierilor municipali buzoieni, investiţia de circa un milion de euro fiind realizată de Asociaţia Club Rotary Buzău în colaborare cu primăria municipiului Buzău. Termenul estimat pentru darea în folosinţă este luna mai a anului viitor. Potrivit edilului buzoian, centrul Explorer şi-a propus să îi apropie pe copii de ştiinţele exacte. (03.08.2017)
Daniel Florea: La rectificarea bugetara, cele mai importante sume de bani merg la scoli Consilierii locali ai sectorului 5 au aprobat pe 28 iulie rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017, cei mai mulți bani fiind alocați școlilor din sector. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat că cele mai importante sume merg la școli, pentru că nu a avut până acum o situație reală a nivelului la care trebuie făcute reparațiile. (31.07.2017)
Daniel Florea: "Am demarat un amplu proces de reabilitare a unitatilor de invatamant din Sectorul 5" Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a anunţat că a demarat un proces “amplu” de reabilitare a tuturor unităţilor de învăţământ din unitatea administrativă pe care o conduce. Florea a menţionat că se derulează un program de supraveghere integrată a Sectorului 5 cu camere de luat vederi. Edilul consideră că în acest mod, la finalul orelor de curs, copiii vor putea fi supravegheaţi în curţile şcolilor, unde vor putea practica diverse sporturi. (26.06.2017)
Sectorul 1: Toti elevii din ciclul primar vor beneficia de programul “Scoala dupa scoala” Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a anunţat că, începând din această toamnă, toţi elevii din ciclul primar vor beneficia de programul “Şcoală după şcoală”, care presupune o masă caldă la prânz, dar şi supraveghere pe timpul pregătirii temelor sau al unor activităţi extraşcolare. El a evidenţiat că Sectorul 1 reprezintă o treime din suprafaţa Bucureştiului, anunţând şi că îşi doreşte ca în acest mandat să fie încheiată reabilitarea termică a blocurilor. (26.06.2017)
Fostul ministru Andrei Marga vrea sa faca universitate la BISTRITA. Aceasta ar urma sa absoarba extensiile UBB si ale Universitatii Tehnice Începând din toamna anului viitor, Bistriţa va avea propria universitate. În spatele acestui proiecte se află fostul ministru Andrei Marga. Se pare că universitatea ar urma să se formeze din extensiile deja existente ale Universităţii Babeş-Bolyai şi ale Universităţii Tehnice. Andrei Marga spune că lista celor care vor să susţină şi să contribuie la elaborarea proiectului este încă deschisă. (16.06.2017)
Daniel Florea: O expertiza tehnica ar trebui facuta la fiecare scoala Primarul sectorului 5, Daniel Florea, a declarat pe 30 mai, la finalul şedinţei Consiliului Local, că o expertiză tehnică ar trebui făcută la fiecare şcoală. El a menţionat că săptămâna viitoare va avea o întâlnire cu directorii de şcoli dedicată modului de pregătire a clădirilor unităţilor de învăţământ pentru anul şcolar viitor. (31.05.2017)
Primaria IASI a primit trei oferte pentru achizitionarea de autobuze noi; Transport in comun gratuit pentru elevii si studentii care doneaza sange Municipalitatea analizează ofertele privind achiziţionarea de autobuze noi printr-un credit de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Primarul Mihai Chirica a anunţat că demersul privind achiziţionarea de noi autobuze iniţiat de municipalitate a atras trei oferte din partea unor firme specializate, respectiv Anadolu Isuzu (Turcia), Carsan (Turcia) şi Solaris Bus (Polonia). (29.05.2017)
Proiect european de 3 milioane de euro pentru reducerea decalajelor in privinta nivelului de trai, la TARNAVENI Primăria Târnăveni şi Centrul de Resurse pentru Comunităţile de Romi (CRCR) – ROMACT Cluj Napoca au câştigat o finanţare europeană de circa 3 milioane de euro pentru Proiectul “Acum pentru viitor – parteneriat social pentru dezvoltare durabilă în Târnăveni, Mureş”, care urmăreşte reducerea decalajelor în privinţa nivelului de trai din acest municipiu, au informat luni reprezentanţii autorităţii locale. (16.05.2017)
GALATI: Nou camin studentesc cu o capacitate de 180 de locuri de cazare in Campusul "Al.I. Cuza" În Campusul Studențesc ”Al.I. Cuza” se va construi un nou cămin studențesc cu o capacitate de 180 de locuri de cazare. Camerele noului cămin vor fi dimensionate și structurate conform standardelor europene în vigoare iar investiția Companiei Naționale de Investiții se ridică la o valoare de aproximativ 25 de milioane de lei, anuntat primarul Ionut Pucheanu. (10.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 95   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(11 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(6 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(2 raspunsuri
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Catalin Gheorghe Coman (PSD) Catalin Gheorghe Coman (PSD)
Falticeni
(1 raspuns
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design