Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
9.  Pitesti
  33,33% (4/12)
10.  Petrosani
  100,00% (2/2)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ORADEA va avea din toamna o Scoala Internationala cu predare in limba engleza. Pentru inceput, scoala va avea clase de gradinita si invatamant primar

Primăria Oradea prin Agenția de Dezvoltare Locală Oradea și Asociația Parteneriat pentru Educație, în colaborare cu Fundația Lumina Instituții de Învățământ din București, va dezvolta din această toamnă o Școală Internațională în Oradea cu predare în limba engleză, după programa britanică națională de învățământ și programa Cambridge pentru Matematică, Engleză și Științe. Sediul Școlii Internaționale va fi în campusul economic "Partenie Cosma", în clădirea din curtea interioară. (27.04.2017)

PIATRA NEAMT: Primarul Dragos Chitic promite investitii pentru Scoala din cartierul Valeni Primarul municipiului Piatra Neamt, Dragos Chitic, a inspectat scoala din cartierul Valeni, din dorinta de a identifica direct la fata locului problemele cu care se confrunta aceasta unitate de invatamant. La fata locului, primarul Chitic a intocmit o lista cu lucrarile absolut necesare pe care municipalitatea isi propune sa le finanteze atat din fonduri de la buget, cat si din cele europene. (25.04.2017)
Sevil Shhaideh: Este prioritara constructia a 1.500 de locuinte pentru tineri si a 30 de camine studentesti; Codul administrativ este gata si va profesionaliza functia publica Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), vicepremierul Sevil Shhaideh, a declarat, la Brăila, că printre priorităţile ministerului pe care îl conduce se află construcţia a 1.500 de locuinţe pentru tineri şi a 30 de cămine studenţeşti, precum şi reabilitarea Arcului de Triumf şi a stadioanelor Steaua, Rapid şi Dinamo. (24.04.2017)
Primaria Sectorului 1 incepe extinderea conceptului danez de educatie in crese si gradinite Primăria Sectorului 1 începe extinderea conceptului danez de educaţie, adaptat contextului din România, în creşele şi grădiniţele pe care le administrează, se arată într-un comunicat al autorităţii locale. Potrivit sursei citate, modelul danez de educaţie, unul dintre cele mai apreciate şi mai performante din Europa, are în centru un copil fericit, autonom, cu iniţiativă şi creativitate într-un mediu pozitiv şi stimulativ. (20.04.2017)
Finul lui Basescu joaca tare! Primarul Falca, oferta oficiala pentru universitatea lui Soros: sa se mute la ARAD; Administratia Falca se confrunta cu o noua criza a gunoaielor Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a transmis, joi, rectorului Universităţii Central-Europene, creată la Budapesta de miliardarul american George Soros, o scrisoare de solidaritate şi o ofertă pentru relocarea acesteia la Arad, unde pune la dispoziţie două clădiri cu un total de peste 6.000 de metri pătraţi pentru procesul educativ, cazarea studenţilor şi servirea meselor. În document, Falcă îşi arată ”îngrijorarea” faţă de ”încercările dificile prin care trece în aceste zile” universitatea. (06.04.2017)
Elevii, studentii si pensionarii din GALATI ar putea beneficia de abonamente lunare de transport public de un leu Elevii, studenţii şi pensionarii cu pensia mai mică de 1.450 lei ar putea beneficia de abonamente lunare de transport public pe o linie de numai un leu, a anunţat, pe pagina de Facebook, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Edilul a precizat că a stabilit facilităţile pentru costul abonamentelor de transport public în urma mesajelor primite de la gălăţeni şi a consultărilor cu asociaţiile de pensionari, propunerile sale urmând a fi supuse, marţi, votului Consiliului Local Galaţi. (24.03.2017)
FOCSANI: Catalogul electronic se amana. Primarul Cristi Misaila: "Unele cadre didactice nu au inteles ce ne dorim“ Primarul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, a anunţat în cadrul dezbaterii publice a bugetului municipiului Focşani, că pentru moment va amâna decizia de achiziţionare a 1.000 de tablete pentru profesorii din municipiul Focşani, care ar fi urmat a fi folosite pentru implementarea proiectului Catalogul Electronic. Achiziţionarea tabletelor ar fi scos din bugetul municipiului Focşani 3,7 milioane de lei. Edidul speră să revină cu proiectul la vară. (23.03.2017)
George Scripcaru: “Prioritatea numarul unu a bugetului municipiului BRASOV pe 2017 este educatia” Prioritatea numărul unu a bugetului municipiului Braşov pe 2017 este educaţia, a declarat primarul George Scripcaru, după aprobarea bugetului în şedinţa ordinară a Consiliului Local. Totodată, bugetul acestui an asigură finanţarea atât pentru componenta de educaţie cât şi pentru componenta socială, culturală, sportivă şi sunt asigurate subvenţiile pentru necesităţile municipiului, dar şi plata a tot ceea ce înseamnă credite care trebuie achitate instituţiilor bancare, a explicat edilul. (16.03.2017)
Proiecte europene de reabilitare termica pentru cinci licee din ZALAU Consilierii locali municipali au aprobat documentaţiile tehnico-economice vizând lucrări de reabilitare termică a cinci licee din Zalău, prin accesarea unor proiecte cu finanţare europeană cu o valoare estimată totală de circa şapte milioane de euro. Cele cinci unităţi de învăţământ vizate sunt: Liceul pedagogic “Gheorghe Şincai”, Liceul ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceului reformat “Wesselenyi”, Liceul de Artă “Ioan Sima” şi Liceul cu program sportiv “Avram Iancu”. (24.02.2017)
Platforma electronica pentru reducerea abandonului scolar, implementata de Primaria BUZAU; Municipalitatea a reziliat contractul cu FRF privind Centrul de excelenta in fotbal Consiliul Local Buzău a alocat suma de 3,2 milioane de lei pentru implementarea platformei electronice Adservi de reducere a absenteismului şi abandonului şcolar, care se adresează părinţilor celor 23.282 de elevi din municipiu. “Platforma este aplicabilă tuturor nivelelor de şcolarizare, începând de la clasa zero şi până la clasa a XII-a, şi va costa bugetul municipiului 7,5 lei lunar pentru fiecare elev“, a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. (24.02.2017)
<<   <   pagina 1 din 93   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design