Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  73,97% (108/146)
2.  Galati
  100,00% (22/22)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
4.  Piatra Neamt
  40,48% (17/42)
5.  Pitesti
  41,94% (13/31)
6.  Timisoara
  28,13% (9/32)
7.  Targu - Jiu
  66,67% (6/9)
8.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
9.  Gherla
  50,00% (2/4)
10.  Oradea
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Judetul si Municipiul SIBIU s-au asociat sa construiasca un spital nou

Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Sibiu s-au asociat să construiască un spital judeţean de urgenţă pentru adulţi şi copii, potrivit unei hotărâri adoptate pe 22 februarie de către consilierii judeţeni. CJ şi Primăria Municipiului Sibiu vor încheia un contract de asociere. Consiliul Judeţean deţine terenul pe care ar urma să se construiască noul spital. (23.02.2018)

ANI stia de la SRI despre posibila incompatibilitate a fostului primar al SIBIULUI, Kaus Iohannis Claudiu Manda, șeful comisiei de Control SRI din Parlament, a declarat miercuri că SRI a informat ANI despre o posibilă incompatibilitate a lui Klaus Iohannis chiar în ziua în care acesta se înscria în PNL și devenea președintele liberalilor. Claudiu Manda a declarat că va face o solicitare pentru a afla care este baza legală prin care SRI informa ANI despre spețele care erau de competența AgențieI. (22.02.2018)
La SIBIU calatoriile se pot plati in mijloacele de transport public cu carduri contactless Mastercard si Visa Sibiul a devenit primul oraș din România în care călătoriile se pot plăti în mijloacele de transport public cu carduri contactless Mastercard și Visa, emise oriunde în lume, în baza unei soluții implementate de Banca Comercială Română (BCR) și Global Payments, în colaborare cu Telekom România. Toate mijloacele de transport ale societății locale de transport, Tursib, dispun de câte două validatoare de plată. (13.02.2018)
Peste 19,6 milioane de lei pentru infrastructura turistica din OCNA SIBIULUI Infrastructura turistică din staţiunea balneo–climaterică Ocna Sibiului va fi dezvoltată cu fonduri prin programul REGIO în valoare de peste 19,6 milioane de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de peste 19,2 milioane lei, printr-un proiect depus în parteneriat de către autorităţile locale şi Consiliul Judeţean Sibiu, potrivit unui comunicat transmis de către Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru. (12.02.2018)
Venituri la bugetul municipiului SIBIU diminuate cu peste 160 de milioane de lei, din cauza modificarii legislatiei Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a anunţat că veniturile la bugetul local al oraşului vor scădea în acest an cu peste 160 de milioane de lei, ca urmare a modificării legislaţiei. Primarul Sibiului estimează, pentru acest an, venituri de 660,4 milioane de lei, din care 305 milioane lei la secţiunea de funcţionare şi 355,4 milioane lei la secţiunea de dezvoltare. (19.01.2018)
Primaria SIBIU investeste peste sase milioane de lei pentru modernizarea zonelor de langa blocuri Primăria Municipiului Sibiu a anunţat că începe modernizarea zonelor de lângă blocuri, primele două contracte, în valoare de peste 6 milioane de lei, urmând să fie semnate pe 4 ianuarie. Firma câştigătoare are la dispoziţie 50 de zile de la semnarea contractului pentru a preda proiectul tehnic şi patru luni pentru execuţia efectivă a lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. (04.01.2018)
SIBIU: Taxele si impozitele locale raman la acelasi nivel in 2018 Taxele si impozitele locale in municipiul Sibiu nu vor creste in 2018, ci vor ramane la acelasi nivel ca in 2017. Exista doua schimbari insa legat de impozitarea terenurilor agricole si a imobilelor istorice.Totusi, modificarile legislative vor avea ca rezutat doua schimbari in modul de impozitare a imobilelor monument istoric si a terenurilor agricole. (29.12.2017)
Operatorul de salubritate din municipiul SIBIU vrea sa rezilieze contractul Firma de salubritate Brantner vrea să rezilieze contractul cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “ECO” Sibiu în condiţiile în care în judeţ se colectează prea puţine deşeuri reciclabile faţă de ceea ce este estimat în contract, ceea ce conduce la pierderi pentru firmă. Din ADI ECO Sibiu fac parte Consiliul Judeţean, municipiul Sibiu, oraşele Ocna Sibiului, Cisnădie, Avrig şi Tălmaciu şi un număr de 23 de comune sibiene. (07.11.2017)
Primaria SIBIU a inventat o noua meserie in Romania. Cu ce se ocupa schimbatorul de bani si de ce-ar fi necesar Pentru că la automatele de parcare şoferii nu doar achită staţionarea maşinilor, ci şi profită de ocazie pentru a schimba bancnotele în monede, reprezentanţii administraţiei din Sibiu au descoperit că e foarte mult de muncă pentru a tot alimenta automatele de parcare. Prin urmare, oferă 2.100 de lei pe an celor care le schimbă bancnotele în monede. (02.11.2017)
Primaria SIBIU cumpara zece autobuze noi si intentioneaza sa achizitioneze si unele ecologice Primăria Sibiu a iniţiat procedura de achiziţie pentru cumpărarea a zece autobuze noi, care se adaugă altor 50 ce vor fi cumpărate de societatea de transport public, existând intenţia ca, anul viitor, să se acceseze fonduri europene pentru cumpărarea şi unor autobuze ecologice, precizează municipalitatea. (30.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 57   >   >>
 
Informatii din Sibiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design