Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,81% (127/143)
2.  Piatra Neamt
  89,13% (41/46)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Voluntari
  75,00% (6/8)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  66,67% (6/9)
8.  Galati
  33,33% (4/12)
9.  Bistrita
  60,00% (3/5)
10.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul din COPSA MICA a mers 327 de kilometri pe jos, pana la Bucuresti ca sa ceara alimentare cu apa potabila a orasului

A treia zi după drumeţia de 327 de kilometri făcută în semn de protest faţă de problema apei potabile din localitatea sa, primarul oraşului Copşa Mică, Tudor Mihalache, a început periplul pe la autorităţi, pe care îl consideră cel mai greu. A început cu Administraţia prezidenţială şi continuă cu Guvernul. (04.10.2017)

CLUJ, SIBIU, BUCURESTI și ORADEA, la conferinta bunelor practici in administratie: De la reabilitare „cu forta”, la mobilitate si investitii in cultura Reprezentanții administrațiilor a patru orașe importante din România s-au întâlnit, duminică, la Cluj pentru a face un schimb de bune practici în vedere implementării unor proiecte de succes care pot fi replicate cu ușurință. Astfel, au fost împărtășite idei între administrațiile din București, Oradea, Sibiu și Cluj-Napoca, iar concluziile nu au făcut decât să confirme că în România se întâmplă și lucruri foarte bune atunci când strategiile de dezvoltare prin cultură sunt luate în serios și când comunicarea cu cetățenii constituie o prioritate. La conferința de la Cluj au mai fost invitați pentru a prezenta modele de bune practici reprezentanți ai orașelor Alba Iulia, Brașov, Iași și Timișoara, care însă nu au putut fi prezenți sau au refuzat participarea. (25.09.2017)
ABA Mures: COPSA MICA nu are apa potabila, ci doar menajera Directorul Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Mureş, Cristian Bratanovici, a declarat, în contextul acuzaţiilor primarului din Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache, referitoare la tarifele mari la apa brută, că nu-i poate acorda facilităţi, deoarece ar putea fi acuzat că aduce prejudicii ABA Mureş, subliniind că oraşul nu este alimentat cu apă potabilă, ci doar cu apă menajeră, “pe care oricum nu o plăteşte”. (18.09.2017)
Primarul din COPSA MICA anunta ca pleaca pe jos spre capitala, exasperat de problema apei potabile Primarul orașului Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, a anunțat că intenționează să plece într-un marș pe jos spre capitală, dorind astfel să atragă atenția autorităților centrale cu privire la problema apei potabile din localitate. El adaugă că în prezent orașul Copșa Mică cumpără apă brută dintr-o sursă care aparține tot ministerului, iar prețul este cel impus de lege: 50 de lei pentru 1000 de metri cubi, fiind vorba de cel mai mare preț plătit în România pentru o apă care de fapt nu este potabilă. (15.09.2017)
Primaria SIBIU va achizitiona 60 de autobuze noi Primaria Sibiu va achizitiona 60 de autobuze noi. 50 de autobuze vor fi achizitionate de sociatatea de transport local - Tursib SA- dintr-un imprumut bancar de 12 milioane de Euro, cu o perioada de rambursare de 10 ani, iar 10 de primarie, din bugetul local. In prezent flota Tursib numara 107 autobuze, cu o vechime medie de 15 ani. (05.09.2017)
In primele sase luni ale anului 2017 un milion de turisti straini au vizitat Romania, in crestere cu 8,5% fata de perioada similara a anului trecut În primele șase luni ale anului 2017 un milion de turiști străini au vizitat România, în creştere cu 8,5% faţă de perioada similară a anului trecut. Mai mult de jumătate s-au cazat în hotelurile din București, iar restul în județele Brașov, Sibiu, Cluj și Timiș. În hotelurile din Capitală s-au cazat 527.000 de străini în ianuarie-iunie anul acesta, faţă de 507.000 de turişti străini în aceeaşi perioadă a anului trecut, adică o creştere cu doar 4,5%. (16.08.2017)
Primaria SIBIU emite si in format electronic certificatele de atestare fiscala Primaria Sibiu emite si in format electronic, incepand cu data de 17 iulie, certificatele de atestare fiscala pentru bunurile imobile - pentru case si terenuri. Si documentele pentru obtinerea certificatului vor fi depuse de cetateni tot in format electronic. Cei care doresc sa utilizeze acest serviciu au insa nevoie de semnatura digitala, obligatorie pentru depunerea cererii de emitere a certificatului. Certificatele fiscale pentru autovehicule nu se pot emite in format electronic deoarece este necesara prezentarea stampilei in original pe contractele de vanzare-cumparare sau facturi. (18.07.2017)
Primaria SIBIU amenajeaza 566 de noi locuri de parcare Municipalitatea va amenaja 566 de noi locuri de parcare, dar şi spaţii verzi în mai multe zone din oraş, unde primarul Astrid Fodor primite că va moderniza iluminatul public, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore. Proiectul privind noile parcări va fi supus aprobării Consiliului Local. (29.06.2017)
Reparatii in cartierele SIBIULUI, de aproape 32 de milioane de lei Primăria Sibiu a anunţat că intenţionează să investească aproape 32 de milioane de lei în zece zone din cartierele din municipiu, în reparaţia drumurilor, a trotuarelor, dar şi în modernizarea reţelelor de apă, canalizare şi alimentare cu electricitate. Aproape o jumătate din suma preconizată pentru investiţii în reparaţia drumurilor va ajunge în lucrări din zona râului Cibin, şi anume, 15 milioane de lei. (27.06.2017)
SIBIU: Primaria face studiu de trafic pentru Calea Dumbravii si vrea sa renunte la sensul unic Municipalitatea sibiana cheltuie 50.000 de lei pe un studiu de trafic legat de Calea Dumbravii in urma caruia sa se stabileasca noile valori de trafic si modul de desfasurare a traficului rutier pe viitor. Primaria Sibiu a demarat o procedura de achiztii publice prin care vrea sa vada daca nu cumva este mai bine ca traficul pe Calea Dumbravii sa revina cum era in urma cu cativa ani si sa se renunte astfel la actuala varianta cu sens unic dinspre Rasinari catre Bulevardul Mihai Viteazu. (31.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 56   >   >>
 
Informatii din Sibiu

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design