Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,40% (123/125)
2.  Piatra Neamt
  71,64% (48/67)
3.  Gherla
  100,00% (34/34)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  81,25% (26/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  52,63% (10/19)
7.  Timisoara
  31,25% (5/16)
8.  Voluntari
  50,00% (5/10)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
10.  Oradea
  100,00% (3/3)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Trei politisti locali au fost agresati in Primaria Capitalei in timpul incidentelor de la sedinta Consiliului General; Familiile din BUCURESTI vor primi un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru fiecare nou-nascut

Primarul general Gabriela Firea a declarat că cei trei polițiști locali care au fost agresați de ONG-urile OPTAR, Prețuiește Viața și Asociația Prelungirea Ghencea, precum și de către consilieri de la USR, sunt internați în spital și au fost depuse plângeri penale. Ea a spus că s-au depus plângeri penale, iar Judecătoria sectorului 5 a deschis dosar penal in rem. (09.06.2017)

Primaria BRASOV vrea comisii consultative de cartier pentru monitorizarea copiilor cu parintii plecati in strainatate Viceprimarul municipiului Braşov, Mihai Costel, a anunţat că în luna iulie va promova o hotărâre de Consiliu Local pentru înfiinţarea unor comisii consultative de cartier, cu rolul de a monitoriza copiii ce au părinţii plecaţi la muncă în străinătate, astfel încât să se poată preveni abandonul familial şi cel şcolar. In momentul de faţă Direcţia de Servicii Sociale din subordinea Consiliului Local Braşov monitorizează 141 de astfel de copii, dar potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean în oraş au fost identificaţi 1.457 de copii ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate. (08.06.2017)
GIURGIU: Un numar de 90 de locuinte sociale vor fi repartizate in municipiu in luna iunie Un număr de 90 de locuinţe sociale sunt aproape finalizate şi vor fi date în folosinţă solicitanţilor din municipiul Giurgiu în luna iunie. Primarul Nicolae Barbu spune că pentru repartizarea celor 90 de locuinţe sociale au fost analizate un număr de 149 de dosare complete şi pentru fiecare dosar s-au făcut verificări amănunţite în perioada de contestaţii. (06.06.2017)
USR, plangere penala impotriva Gabrielei Firea pentru abuz in serviciu. Reactie imediata a primarului general; Culmea hotiei! Au fost furati cei 8 pui de lebada din parcul IOR Uniunea Salvați România a anunțat că a depus, miercuri, o plângere penală la adresa primarului general Gabriela Firea, pentru abuz în serviciu, întrucât, timp de mai multe luni, a refuzat ”sistematic” să pună pe ordinea de zi a ședințele Consiliului General al Municipiului București proiectele consilierilor USR. (31.05.2017)
IASI: Municipalitatea a finalizat procedura de achizitie a inca 10 copertine pentru amenajarea peroanelor la statiile de transport public; Taxele si impozitele locale nu vor fi majorate pentru anul 2018 Primaria Iasi a finalizat procedura de achiziţie a încă 10 copertine pentru amenajarea peroanelor la staţiile de transport public. Copertinele vor fi montate pe peroanele de pe tronsonul Podu Roş – str. Nicolina - şos. Nicolina - Rond Tehnopolis, în completarea celor existente, după ce locuitorii din zonă au subliniat că cele actuale au o lungime prea mică. (31.05.2017)
Chiriasii noilor blocuri ANL din RAMNICU VALCEA au primit cheile locuintelor VIDEO Chiriaşii celor 105 noi locuinţe pentru tineri, construite în Râmnicu Vâlcea de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), au primit cheile respectivelor unităţi locative, potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei municipiului, Daniel Ionescu. El a precizat că aceste locuinţe au fost recepţionate la sfârşitul lunii martie şi sunt situate în zona Ansamblului Ostroveni-Strada Nicolae Iorga, în blocuri cu patru etaje. (31.05.2017)
Consilierii municipali din GIURGIU au votat impotriva noii cotizatii stabilite de ADI pentru apa; CLM a aprobat lista finala pentru repartizarea locuintelor Consilierii locali municipali au votat în şedinţa ordinară a CLM Giurgiu de marţi împotriva cotizaţiei stabilite de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Sănătate Asigurată prin Apă Curată“, pe motiv că această cotizaţie nu a fost stabilită în funcţie de numărul celor care locuiesc efectiv în oraş, ci în funcţie de ultimele date statistice privind numărul de locuitori. (31.05.2017)
CLUJ: Femeie atacata de ciori pe o strada din centrul orasului "de 5 stele" VIDEO O clujeanca de 59 de de ani a fost atacată ziua în amiaza mare de două ciori. În urma incidentului, femeia s-a ales cu capul spart şi fost nevoie de o deplasare la spital pentru intervenţia medicilor. Incidendul s-a petrecut vineri în jurul orei 15.00 pe strada Argeş, în apropiere de liceul Nicolae Bălcescu. În timp ce doamna L.P. se întorcea de la piaţă, o cioară a atacat-o şi i s-a prins în păr. În urma acestui eveniment neplăcut femeia s-a ales cu capul spart şi cu o sperietură groaznică. (30.05.2017)
Primaria IASI a primit trei oferte pentru achizitionarea de autobuze noi; Transport in comun gratuit pentru elevii si studentii care doneaza sange Municipalitatea analizează ofertele privind achiziţionarea de autobuze noi printr-un credit de la Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Primarul Mihai Chirica a anunţat că demersul privind achiziţionarea de noi autobuze iniţiat de municipalitate a atras trei oferte din partea unor firme specializate, respectiv Anadolu Isuzu (Turcia), Carsan (Turcia) şi Solaris Bus (Polonia). (29.05.2017)
Primarul Marian Dragomir face apel la braileni sa se angajeze pe posturile vacante din administratie Primarul Brăilei, Marian Dragomir, îi invită public, printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare, pe brăilenii care doresc să lucreze în administraţie să aplice pentru un număr de 27 de posturi vacante în acest moment. Primarul a precizat că posturile vacante pentru care existau cerinţe de 5 şi 9 ani vechime, respectiv de inspectori principali şi superiori, au fost transformate în posturi pentru inspectori debutanţi şi asistenţi, pentru a avea acces la ele cât mai mulţi tineri. (26.05.2017)
<<   <   pagina 1 din 795   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design