Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,27% (143/162)
2.  Piatra Neamt
  93,75% (45/48)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,56% (29/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  66,67% (16/24)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
7.  Voluntari
  70,00% (7/10)
8.  Galati
  33,33% (4/12)
9.  Bistrita
  66,67% (4/6)
10.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
PMB doreste consultanta in vederea unei strategii de administrare sau restructurare a datoriei publice a Municipiului BUCURESTI; Au fost stabilite cele noua proiecte comunitare castigatoare, initiate de bucuresteni

Primăria Capitalei lansează o licitaţie pentru achiziţia de servicii de consultanţă în vederea dezvoltării unei strategii de administrare şi/sau restructurare a datoriei publice a Municipiului Bucureşti. In vederea optimizării structurii de finanţări rambursabile existente, Municipiul Bucureşti intenţionează achiziţionarea de servicii de consultanţă pentru dezvoltarea unei strategii de administrare şi/sau restructurare a datoriei publice. (19.10.2017)

Cantina municipala deschisa la RESITA pentru elevi si persoane in varsta Cantina municipală a fost inaugurată pe 17 octombrie în curtea Colegiului Tehnic din Reşiţa, aceasta urmând să deservească aproximativ 160 de elevi, dar şi vârstnici. Cantina municipală are o capacitate de circa 400 de persoane şi va fi deschisă inclusiv pentru diferite evenimente, în special pentru copii şi vârstnici. Lucrările de reabilitare au început în urmă cu două luni şi au fost finanţate din bugetul local al municipiului Reşiţa. (18.10.2017)
Primaria GIURGIU a repartizat 91 de locuinte sociale, in doua imobile construite cu sprijin de la MDRAP Un număr de 91 de familii din municipiul Giurgiu au primit locuinţe sociale în cele două blocuri care au fost finalizate săptămâna trecută, în prezent mai existând 56 de solicitanţi, care au dosare complete, pe lista de aşteptare, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. Acesta a spus că imobilele cu garsonierele şi apartamentele repartizate săptămâna trecută au fost construite în regie proprie de către Primăria municipiului, dar şi cu sprijin de la bugetul de stat. (10.10.2017)
Primarul municipiului TARGU JIU, Marcel Romanescu, a primit din partea unei persoane cu dizabilitati o pictura pe lemn Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a avut parte de o surpriză când a participat la o manifestare artistică organizată de Centrul „Christian“, pentru persoane cu dizabilităţi. Primarul Marcel Romanescu a primit din partea unei persaoane cu dizabilităţi o pictură realizată de aceasta. Corneliu Negreanu, în vârstă de 63 de ani, i-a oferit primarului lucrarea pe care a realizat-o pe un butuc din lemn luat chiar din Parcul central. (13.10.2017)
Mircea Hava, acuzat ca face ”holocaust politic local” de un consilier de stat in Guvernul Tudose, dupa cazul Turturica: Face politica partidului rasist VIDEO Consilierul de stat pe problemele minorităților, Dana Varga, a declarat, joi, la Alba Iulia, către romii evacuați din blocul Turturica, că Mircea Hava face politica partidului rasist, precizând că primarul a refuzat să se întâlnească cu ea. Dana Varga le-a transmis romilor evacuați că Mircea Hava ar fi avut altă atitudine dacă era an preelectoral și i-a îndemnat să nu se mai lase manipulați. (13.10.2017)
Numarul beneficiarilor de ajutoare pentru incalzire a scazut in municipiul BRASOV in ultimii 11 ani, cu peste 32.000 de persoane Numărul beneficiarilor de ajutoare de încălzire a scăzut în municipiul Braşov, în ultimii 11 ani, cu peste 32.000 de persoane, a declarat şefa Direcţiei de Servicii Sociale din Primăria Braşov. Dacă în sezonul 2005 – 2006, în municipiul reşedinţă erau 34.000 de persoane care beneficiau de ajutoare de încălzire, în sezonul 2016 – 2017, au mai rămas un număr de 1.967. (12.10.2017)
Proiect de servicii integrate pentru combaterea saraciei si discriminarii in comunitatile marginalizate, la HUSI Proiectul “Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huşi” a fost lansat în prezenţa autorităţilor locale. Proiectul, în valoare de 13 milioane de lei, este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020 şi îşi propune să crească gradul de incluziune socială şi să combată sărăcia şi discriminarea din comunităţile marginalizate ale municipiului Huşi. (05.10.2017)
BUZAUL ar putea avea in cativa ani un cartier ANL la iesirea spre Brasov Veste bună pentru buzoienii care îşi doresc o casă. Primarul Buzăului a anunţat că funcţionarii din subordinea sa au depus către Agenţia Naţională de Locuinţe intenţia privind construirea de case pe pământ şi apartamente în blocuri. Pentru trei programe ANL, autorităţile locale au identificat deja 6.12 hectare. Potrivit primarului Constantin Toma, buzoienii vor putea locui în case construite de Primărie după ultimele standarde, iar preţurile ar urma să fie echitabile. (03.10.2017)
Cu romii mancati de sobolani la Pata Rat si cu niciun proiect din fonduri europene, Emil Boc se lauda cu gazduirea primei intalniri la CLUJ a grupului de lucru pe incluziune sociala din cadrul Eurocities Clujul se poate „mândri” anul acesta, la capitolul fonduri europene, cu zero proiecte. Conform site-ului oficial al Primăriei Cluj-Napoca, municipalitatea a reușit în anul 2017 performanța implementării unui singur proiect din fonduri elvețiene („Înlocuirea vechilor autobuze diesel cu autobuze electrice cu două staţii de încărcare/alimentare”) și a niciunui proiect din fonduri europene. (29.09.2017)
BUCURESTI: Firea intretine o armata de lucratori. Firmele primariei strang 8.500 de angajati Primăria Capitalei este pe punctul de a deveni cel mai mare angajator din București, cele 22 de firme noi înființate sub tutela Consiliului General urmând să cumuleze un număr total de aproape 8.500 angajați. Compania Municipală Pază și Securitate și Trustul de Clădiri Metropolitane ar urma să dețină jumătate din numărul de anajați din toate cele 22 de entități nou create de municipalitate. (26.09.2017)
<<   <   pagina 1 din 799   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(12 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design