Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  73,97% (108/146)
2.  Galati
  100,00% (22/22)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
4.  Piatra Neamt
  40,48% (17/42)
5.  Pitesti
  41,94% (13/31)
6.  Timisoara
  28,13% (9/32)
7.  Targu - Jiu
  66,67% (6/9)
8.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
9.  Oradea
  40,00% (2/5)
10.  Gherla
  50,00% (2/4)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
SUCEAVA ar putea primi sprijin de la Guvern in privinta incalzirii centralizate, sustine primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că Guvernul ar putea acorda sprijin în rezolvarea problemei privind încălzirea în sistem centralizat a oraşului. Declaraţia a fost făcută după ce acesta a participat, în aceeaşi zi, la o întâlnire, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, vicepremierul Paul Stănescu şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. (05.03.2018)

Municipiul SUCEAVA doreste sa acceseze un credit de 25 milioane lei, pentru 11 investitii Primăria Suceava a lansat procedura de accesare a unui credit de 25 de milioane de lei pentru 11 investiţii, în condiţiile în care municipalitatea a fost prima din ţară ce a aprobat bugetul pe 2018 şi a permis începerea procedurilor de licitaţie, a anunţat miercuri primarul Ion Lungu. El a spus că pe 23 februarie s-a demarat procedura de contractare a acestui credit, pentru zece ani, cu o perioadă de tragere de trei luni şi o perioadă de rambursare de 30 de rate trimestriale, egale. (01.03.2018)
SUCEAVA: Datoriile cetatenilor la incalzire au ajuns la circa un milion de euro Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să-şi achite datoriile restante înregistrate, în condiţiile în care soldul a ajuns la aproximativ un milion de euro. Lungu a precizat într-o conferinţă de presă că, în prezent, debitele populaţiei la plata facturilor la energia termică se ridică la 4,24 de milioane de lei. (22.02.2018)
Statiile de incarcare gratuita a masinilor electrice, functionale in SUCEAVA Deţinătorii de maşini electrice pot folosi, începând de miercuri, în municipiul Suceava, gratuit, reţeaua publică de E-staţii pentru încărcarea acestora, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi. El a spus că toate cele 28 staţii de încărcare, dintre care sunt funcţionale deocamdată 22, au fost instalate în cadrul proiectului ”Electromobilitate – Vehicule electrice pentru o municipalitate verde” al municipalităţii, cofinanţat în proporţie de 85% prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român. (15.02.2018)
Terminalul Aeroportului SUCEAVA, extins printr-un proiect de 17 milioane de lei care va dubla capacitatea de procesare Consilierii judeţeni au aprobat în unanimitate, în şedinţa de miercuri, indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru extinderea terminalului Aeroportului 'Ştefan cel Mare' Suceava, printr-un proiect în valoare de 17 milioane de lei, banii urmând să fie asiguraţi printr-un credit care a fost deja aprobat. (08.02.2018)
Primaria din SUCEAVA la un pas de a fi lasata fara jumatate din sediu de catre CJ Suceava. Primarul Lungu: "Au crezut ca ma vor scoate din Primarie, dar au gresit calculele” Consiliul Judeţean Suceava, proprietarul etajelor superioare ale clădirii în care funcţionează Primăria municipiului Suceava, a refuzat prelungirea cu 15 ani a folosinţei gratuite a acestor etaje. Contractul dintre CJ Suceava şi Primăria Suceava expiră în această lună. Primăria dorea să reabiliteze întreg sediul printr-un proiect finanţat din fonduri europene, însă acest proiect este acum pus în pericol. (02.02.2018)
Municipiul SUCEAVA se va infrati cu orasul palestinian Betleem Municipiul Suceava se va înfrăţi cu oraşul palestinian Betleem, în baza unui acord de parteneriat aprobat în ultima şedinţă a executivului local, a declarat presei primarul Ion Lungu.Potrivit acestuia, asocierea dintre municipiul Suceava şi oraşul palestinian are în vedere cooperarea în domeniile economic, turistic, cultural, învăţământ şi protecţia mediului. (29.01.2018)
SUCEAVA: O noua licitatie pentru salubritate O noua licitatie pentru salubritate va avea loc pe data de 12 ianuarie. Anuntul a fost facut de primarul Ion Lungu, care a subliniat ca au fost remediate cerintele impuse de CNSC, astfel incat, de aceasta data, lucurile sa se desfasoare normal. In urma contestatiei depuse de o firma din Buzau la CNSC cu privire la salubritatea din municipiul Suceava,. Au fost acceptate o serie de remedieri. Primarul Ion Lungu a spus ca aceste modificari ar fi mai mult de forma si nu de fond. (03.01.2018)
15,4 milioane de lei pentru rezolvarea problemei gunoiului in BUCOVINA Proiectul Sistem de management integrat al deseurilor se va incheia in 2019 in judetul Suceava . Anul viitor, Suceava va primi 15,4 milioane de lei fonduri nerambursabile pentru construirea statiilor de transfer de la Falticeni si Radauti si finalizarea depozitului ecologic Pojorata. Groapa de gunoi de la Pojorata a fost subiectul unor mari scandaluri. Consiliul Judetean Suceava a incheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene contractul de finantare avand ca obiect acordarea finantarii nerambursabile pentru implementarea proiectului "Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Suceava". Finantarea va fi asigurata prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. (29.12.2017)
SUCEAVA: Bilantul municipalitatii pe 2017 este pozitiv, sustine primarul Ion Lungu Bilanţul Primăriei Suceava pentru 2017 este unul pozitiv, a declarat edilul Ion Lungu, care a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă un raport de activitate pentru anul care se încheie. Lungu a spus că anul 2017 “rămâne cu plus pentru Primăria Suceava” şi a enumerat printre realizări turnarea de covoare asfaltice pe mai multe străzi din oraş, finalizarea zonei de agrement Tătăraşi, construirea a 80 de apartamente ANL, amenajarea a 516 noi locuri de parcare, modernizarea pieţelor din cartierele Burdujeni şi Centru, efectuarea proiectului tehnic pentru introducerea gazului metan în Burdujeni sat. (21.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 48   >   >>
 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design