Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,21% (121/142)
2.  Piatra Neamt
  67,39% (31/46)
3.  Galati
  95,45% (21/22)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  72,00% (18/25)
5.  Pitesti
  36,36% (12/33)
6.  Timisoara
  23,68% (9/38)
7.  Gherla
  87,50% (7/8)
8.  Targu - Jiu
  54,55% (6/11)
9.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
10.  Oradea
  20,00% (2/10)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Principalele cladiri din ALEXANDRIA vor fi luminate, de anul viitor, cu 150 de proiectoare cu LED

Aproximativ 150 de proiectoare vor lumina, din primăvara anului 2018, centrul municipiului Alexandria, conform unui proiect de hotărâre aprobat de consilierii locali. Conform expunerii de motive, iluminatul arhitectural va pune în evidenţă monumentele, clădirile impunătoare, zonele de interes public şi social din oraş. Cele mai multe corpuri led, 42 la număr, se vor amplasa în faţa clădirii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice. (28.11.2017)

Dezbatere publica pentru stabilirea taxelor si impozitelor aplicate in municipiul ALEXANDRIA in 2018 Taxele şi impozitele locale în municipiul Alexandria se vor aproba după ce proiectul ce cuprinde noile prevederi la acest capitol va trece printr-o dezbatere publică organizată la sediul primăriei pe 23 noiembrie, potrivit administraţiei locale. Proiectul, care însumează aproximativ 30 de pagini, prevede obligaţii pentru toţi contribuabilii persoane fizice şi juridice care deţin autovehicule, imobile sau care doresc să intre în posesia unor acte aflate în arhiva autorităţilor locale. (15.11.2017)
Sapte proiecte care urmeaza sa fie finantate prin PNDL au fost aprobate de Consiliul Local ALEXANDRIA Şapte proiecte de hotărâre privind aprobarea asigurării de la bugetul local a cofinanţării aferente unor obiective de investiţii ce au drept scop moderizarea şi reabilitarea mai multor unităţi şcolare din municiiul reşedinţă de judeţ au fost aprobate, astăzi, în şedinţa extraordinară a Consiliului local Alexandria. Proiectele vor fi depuse la Ministerul Dezvoltării pentru a obţine finanţare prin PNDL. (31.10.2017)
Proiect pentru parcari in ALEXANDRIA platite cu aplicatie pe telefon sau abonamente lunare Şoferii ar putea plăti parcarea în municipiul Alexandria prin mai multe modalităţi, inclusiv prin intermediul telefonului sau a abonamentelor lunare, potrivit unui proiect iniţiat de primăriei, lansat în dezbatere publică. Regulamentul de funcţionare a sistemului de parcare cu plată a autovehiculelor în spaţiile de pe raza municipiului Alexandria prevede, printre alte posibilităţi, plata unei taxe la încasator, către administratorul parcărilor. Sistemul de taxare se va aplica în fiecare zi a săptămânii între orele 8,00 şi 17,00. (16.10.2017)
Primele biciclete electrice ar putea fi date in folosinta cetatenilor municipiului ALEXANDRIA in acest an; Ajutoare de incalzire pentru cetatenii cu venituri mici Locuitorii municipiului Alexandria ar putea închiria timp de trei ore, cu un euro, biciclete electrice, administraţia locală intenţionând să pună în practică până la sfârşitul anului în curs un proiect în acest sens, potrivit reprezentanţilor primăriei. Într-o primă etapă a proiectului este vorba de cinci biciclete electrice ce vor fi achiziţionate de municipalitate şi puse la dispoziţia cetăţenilor. (11.10.2017)
ALEXANDRIA: 35 de apartamente ANL vor fi predate beneficiarilor 35 de alexăndreni vor primi, miercuri, 13 septembrie, cheile noilor locuinţe. Este vorba despre blocul ANL din zona Han Pepinieră, finalizat recent. Potrivit Primăriei Alexandria, cele 35 de locuinţe ANL sunt 9 garsoniere şi 26 de apartamente cu două camere. Acestea vor fi repartizate tinerilor alexăndreni care au depus dosare pentru obţinerea unei astfel de locuinţe, în ordinea punctajului obţinut şi a listei aprobate în Consiliul local Alexandria. (13.09.2017)
ALEXANDRIA: 35 de locuinte ANL vor fi predate tinerilor beneficiari 35 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe au fost finalizate în municipiul Alexandria şi urmează să fie predate tinerilor beneficiari. Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat săptămâna trecută lista de repartizare a locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii din blocurile P3 şi P8, str. Şoseaua Turnu Măgurele, nr.1A. (30.08.2017)
Primaria Alexandria plateste servicii de publicitate de peste 800.000 de lei prin buletine informative in ziare locale si emisiuni radio-tv Primaria municipiului Alexandria a platit un prim contract de publicitate in valoare de 77.355 de lei pentru servicii de publicitate si informare a cetatenilor, unor ziare locale, pentru editarea unui "buletin informativ" si pentru "servicii de informare pe panou electronic stradal". Bugetul pentru servicii de publicitate al Primariei Alexandria este de 815.000 de lei. Potrivit e-licitatie.ro, firma Tele Media Pres SRL este castigatoarea a trei din cele sase loturi scoase la licitatie. (10.08.2017)
Familiile care locuiesc in blocurile sociale ale Primariei ALEXANDRIA, vor fi mutate in containere Blocurile sociale în care locuiesc 74 de familii nu mai prezintă siguranţă, în cazul unui cutremur. Municipalitatea caută soluţii pentru mutarea asistaţilor social în containere. Se caută, de asemenea, un sediul şi pentru Poliţia Alexandria care în prezent îşi desfăşoară activitatea la parterul unui dintre imobilele cu probleme. (09.08.2017)
Primaria municipiului ALEXANDRIA asteapta Hotarare de Guvern pentru realizarea stadionului Realizarea stadionului municipal din Alexandria este posibilă numai dacă Guvernul adoptă o hotărâre pentru refacerea obiectivului de investiţii, potrivit primarului Victor Drăguşin. Deşi, până în prezent, stadionul a primit toate avizele necesare de la Ministerul Dezvoltării şi Compania Naţională de Investiţii, proiectul nu poate demara fără aprobarea Guvernului, deoarece valoarea investiţiilor depăşeşte opt milioane de euro. (25.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 14   >   >>
 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(54 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(19 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(8 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design