Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,38% (101/113)
2.  Piatra Neamt
  71,88% (23/32)
3.  Pitesti
  64,29% (18/28)
4.  Gherla
  100,00% (18/18)
5.  Timisoara
  43,75% (14/32)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  92,86% (13/14)
7.  Bucuresti - Sect. 4
  68,42% (13/19)
8.  Voluntari
  90,91% (10/11)
9.  Galati
  50,00% (8/16)
10.  Hunedoara
  50,00% (4/8)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Cel mai mare pasaj din TIMISOARA nu se poate construi, deoarece terenul figureaza la ANAF cu cladiri inexistente ipotecate

Începerea lucrărilor la cel mai mare pasaj subteran care se va construi la Timişoara, în zona fostului combinat petrochimic Solventul, este amânată de faptul că o porţiune din terenul implicat în investiţie, aparţinând unui proprietar privat, apare în evidenţele ANAF ca având construcţii ipotecate, care în realitate nu există, a declarat primarul municipiului, Nicolae Robu. (15.11.2017)

Primarul Timisoarei: Sesizam Comisia Europeana ca Guvernul nu infiinteaza structura navala pentru circulatia vaporaselor pe Bega Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat marți că va reclama Guvernul la Comisia Europeană pentru că nu dă hotărârea necesară creării structurii navale care să permită circulația vaporașelor pe Bega, proiect european în valoare de 6 milioane de euro, existând riscul ca banii să fie returnați dacă ambarcațiunile nu vor porni până la 31 decembrie 2017. (14.11.2017)
TIMISOARA Primarul Nicolae Robu, interzis in presa locala: "Nu pot decat sa ma bucur" Postul Digi 24 Timișoara și publicația Press Alert au decis ca timp de o săptămână să nu mai publice nici o știre despre primarul Nicolae Robu. Primarul Nicolae Robu spune că postul local Digi 24 îl antipatizează de o perioadă mai lungă de timp, iar cei de la Press Alert au interpretat greșit o declarația de-a sa. El spune că nu îi pare rău că s-a luat o astfel de decizie. (23.10.2017)
Primaria TIMISOARA va plati 10 milioane de lei suplimentar la Colterm, pentru ca factura abonatilor sa ramana neschimbata Timişorenii care sunt abonaţi la sistemul centralizat de încălzire vor plăti, în sezonul rece 2017-2018, acelaşi preţ pentru gigacalorie ca şi anul trecut, municipalitatea urmând să plătească în plus, către societatea de termoficare Colterm, suma de 10 milioane de lei. Numărul familiilor abonate la Colterm, în prezent, este de circa 65.000. Municipalitatea a luat în ultimii cinci ani mai multe măsuri de eficientizare a companiei Colterm, aflată în subordinea sa, astfel încât să rămână atractivă pentru abonaţi. (20.10.2017)
Nicolae Robu despre finantarea sportului de catre primarie: De fiecare data TIMISOARA este discriminata negativ Primarul Nicolae Robu se declară ”indignat” de faptul că finanţarea sportului ar fi discriminatorie, susţinând că doar la Timişoara finanţarea cluburilor sportive prin parteneriate ale municipalităţii este considerată ilegală şi spune că nu doreşte să moară capra vecinului, dar să aibă şi acest oraş “capra” lui. În discuţie este tot sportul timişorean, fotbal, handbal, rugby, care nu mai primeşte bani de la administraţia publică locală, întrucât plata salariilor jucătorilor este considerată activitate economică. (19.10.2017)
TIMISOARA: Primarul Nicolae Robu, s-a reapucat de sport pentru a putea juca din nou fotbal, marea sa pasiune Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a reapucat de sport. La cinci luni după operația de hernie inghinală, edilul s-a întors la mișcare și a reînceput să alerge pe banda primită cadou în urmă cu doi ani de la subalternii din primărie,de ziua numelui. Robu a postat pe Facebook o fotografie în care apare pe bandă, îmbrăcat cu un trening semnat de jucătorii ACS Poli Timișoara, echipa lui de suflet.Nicolae Robu vrea să își revină încet – încet după operație, pentru a se putea reapuca de jucat fotbal, una dintre pasiunile lui. (18.10.2017)
Ce urmeaza dupa sentinta care obliga Primaria TIMISOARA sa recupereze milioane de euro alocate sportului. Robu: "Nu-i dracul atat de negru" Odată cu emiterea sentinţei definitive a Curţii de Apel Timişoara prin care finanţarea cluburilor de fotbal, baschet, handbal şi rugby, cluburi cu statut de ONG, a fost declarată ilegală, primăria trebuie să înceapă recuperarea prejudiciului. Conform măsurii dispuse de Curtea de Conturi, care a reclamat ilegalitatea finanţării cluburilor sportive cu suma de peste 35 de mlioane de lei, Primăria Timişoara trebuie mai întâi să realizeze o expertiză care să se stabilească prejudiciul. Odată stabilit acest prejudiciu, primăria trebuie să recupereze banii. (11.10.2017)
Gunoierii din TIMISOARA au intrat in greva japoneza si ameninta ca lasa orasul in mizerie Şoferii şi muncitorii necalificaţi, care adună gunoiul de pe străzile Timişoarei, au intrat de luni în grevă japoneză, anunţând intrarea în grevă generală dacă revendicările lor nu sunt puse în practică. Sindicaliştii de la Retim cer majorarea salariilor pentru şoferi şi muncitorii necalificaţi. „Se refuză sistematic negocierea contractului individual de muncă. De la 1 mai ne-am tot chinuit cu contractul colectiv de muncă şi nu se face niciun fel de negociere”, a declarat liderul de sindicat al angajaţilor Retim, Horia Cioară. (09.10.2017)
Primarul TIMISOAREI va sesiza Comisia Europeana daca Guvernul nu va infiinta structura pentru circulatia vaporaselor pe Bega Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că va fi nevoit să sesizeze Comisia Europeană (CE) dacă Guvernul nu va genera, până la finele acestui an, o hotărâre pentru a crea structura numită Administrarea Căii Navigabile Canalul Bega (ACNCB), ce ar permite circulaţia vaporaşelor pe Bega. Achiziţionarea vaporetelor de către municipalitate este parte componentă a unui proiect european în valoare de 6 milioane de euro – ”Amenajarea malurilor Canalului Bega pe tronsonul timişorean”, bani primiţi de la UE. (09.10.2017)
Administratia Robu, gaura de 35 milioane lei in bugetul TIMISOAREI Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis, ieri, printr-o sentinţă definitivă, că finanţarea, de la bugetul local, a echipelor de fotbal, baschet, handbal şi rugbi a fost ilegală, iar prejudiciul creat, astfel, Primăriei Timişoara este de 35.250.000 lei. Ilegalitatea a fost scoasă la iveală de către inspectorii Curţii de Conturi, în urma auditului anual pe care l-au efectuat la Primăria Timişoara, în 2015, pentru perioada 2012-2015. (06.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 113   >   >>
 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(10 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(6 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(4 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design