Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Orasul RASNOV va gazdui, pana in octombrie, 11 evenimente culturale

Oraşul Râşnov va găzdui în acest an un număr de 11 evenimente culturale de amploare, între care Festivalul Filmului Istoric Râşnov (FFIR), aflat la ediţia a IX-a. Agenda culturală a oraşului pe anul 2017 a fost prezentată, într-o conferinţă de presă de viceprimarul oraşului Liviu Butnariu, care a declarat că primul eveniment “Concursul de încondeiat ouă” începe pe 13 aprilie, iar ultimul care va încheia agenda “Festivalul Vinului”, aflat la ediţia a doua, va avea loc în luna octombrie. (07.03.2017)

Al treilea mall din CLUJ se va deschide luna viitoare pe terenul fostei fabrici de bere Ursus Proiectul imobiliar Platinia, format dintr-o galerie comercială, un aparthotel şi un proiect rezidenţial, dezvoltat de omul de afaceri Sile Puşcaş pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, a intrat pe ultima sută de metri, investiţia totală ajungând la peste 25 mil. euro. Totodată, retai­lerul bel­gi­an Mega Image îşi va face intrarea pe piaţa din Cluj cu un magazin de 1.200 mp în Platinia. (07.03.2017)
Primaria refuza sa inchida patinoarul BRAILEI, in ciuda lipsei acute de clienti Deschis cu mare pompă în urmă cu 8 ani, pe vremea când la cârma judeţului se afla fostul baron Bunea Stancu, patinoarul Brăilei, în care s-au investit 1 milion de euro din bugetul judeţului şi municipiului, a ajuns în prezent în moarte clinică, din cauza lipsei de clienţi. Iarna aceasta a fost pe punctul de a rămâne închis, din cauza unei datorii către Electrica, de 121.000 lei. (22.12.2016)
Fostul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, militeaza acum pentru Democratie, Educatie si Reconstructie Unul dintre cei mai puternici politicieni ai ultimilor ani, fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu (66 de ani), a intrat în societatea civilă. Fostul politician este preşedintele Asociaţiei pentru Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie "Om între Oameni", ONG care şi-a stabilit misiunea de „a contribui la dezvoltarea socială şi economică a României, la dezvoltarea conştiinţei civice a cetăţenilor români”. (04.12.2016)
A pornit prima retea publica de statii de alimentare a masinilor electrice. TIMISOARA face parte din coridorul care leaga Arad-Bucuresti-Constanta Staţia de încărcare a maşinilor electrice din Timişoara face parte din coridorul care leagă Arad-Bucureşti-Constanţa. Prima reţea publică de staţii de alimentare a maşinilor electrice din România este funcţonală. Acesta cuprinde nouă staţii realizate de Kaufland, în parteneriat cu Renovatio. Staţiile sunt amplasate în oraşele Arad, Timişoara, Deva, Sibiu, Piteşti, Bucureşti, Constanţa, Iaşi şi Cluj. (29.11.2016)
Firea: Primaria va organiza evenimente de sarbatori la Universitate, Centrul Vechi, Piata Constitutiei si Piata Revolutiei Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, programul manifestărilor care vor avea loc la București în perioada sărbătorilor de iarnă, precizând că vor fi organizate evenimente în mai multe zone de interes, urmând ca Centrul Vechi să fie împodobit "în mod deosebit", iar spectacolul de Revelion și focul de artificii să aibă loc în Piața Revoluției. (27.11.2016)
Municipalitatea va depune spre finantare un proiect privind reabilitarea zidurilor Cetatii ORADEA; Primaria a amenajat patru terenuri de sport Municipiul Oradea urmează să depună spre finanţare, cu intenţia de implementare, proiectul „Reabilitarea, restaurarea şi refuncţionalizarea zidurilor Cetăţii Oradea în vederea introducerii în circuitul turistic - „Cetatea Oradea" - Centru Multicultural şi Multiconfesional European - Etapa a III-A. Consolidarea şi restaurarea zidurilor Bastioanelor Ciunt şi Bethlen, respectiv a Curtinei Nordice şi Vestice" prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. (24.11.2016)
SATU MARE: Primarul Kereskenyi Gabor muta colindatul de la Primarie, la Targul de Craciun Kereskenyi: "Până acum, un număr restrâns de școli și grădinițe veneau la colindat la Primărie, Prefectură și Consiliul Județean Satu Mare. Erau primite acele școli și grădinițe unde învățau copiii unor șefi din administrația publică locală, ori ai unor funcționari. Cred că preșcolarii și elevii din Satu Mare nu trebuie să vină să-l colinde pe primar pentru a primi o pungă cu dulciuri. Colindatul la Târgul de Crăciun sper să devină o frumoasă tradiție în Satu Mare". (23.11.2016)
SATU MARE va avea un targ de Craciun mai bine organizat in acest an Sătmărenii sunt dornici să aibă parte de un târg de Crăciun, dar au fost dezamăgiţi de cel organizat anul trecut. Edilul afirmă că anul acesta se va organiza un târg de Crăciun, dar fără deranjul de anul trecut şi mult mai bine pus la punct. În cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului, Kereskenyi Gabor a afirmat că se are în vedere organizarea unui târg de Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă. De asemenea şi organizarea unor manifestări artistice la trecerea dintre ani sunt în calculul primăriei. (28.10.2016)
VIDEO Interventie a jandarmilor la finalul unei piese de teatru in aer liber, pe motiv ca actorii au folosit cuvinte jignitoare Un echipaj de jandarmi a intervenit la finalul unei piese de teatru jucată, duminică, în aer liber, în Piaţa Unirii din Iaşi, şi le-a cerut celor doi actori care întruchipaseră o fostă profesoară nemulţumită de pensia mică şi un jandarm să se legitimeze, pe motiv că au folosit cuvinte jignitoare în timpul reprezentaţiei. Un echipaj de jandarmi a intervenit la finalul unei piese de teatru jucată, duminică, în aer liber, în Piaţa Unirii din Iaşi, şi le-a cerut celor doi actori care întruchipaseră o fostă profesoară nemulţumită de pensia mică şi un jandarm să se legitimeze, pe motiv că au folosit cuvinte jignitoare în timpul reprezentaţiei. (10.10.2016)
<<   <   pagina 1 din 323   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design