Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  82,42% (75/91)
2.  Piatra Neamt
  83,33% (60/72)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  90,91% (40/44)
4.  Gherla
  93,33% (14/15)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  76,47% (13/17)
6.  Timisoara
  58,82% (10/17)
7.  Dej
  50,00% (5/10)
8.  Pitesti
  33,33% (4/12)
9.  Bucuresti - Sect. 5
  20,00% (4/20)
10.  Voluntari
  33,33% (2/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria CRAIOVA face loc de picnic la Hanul Doctorului; PSD a decis: Mihail Genoiu este candidatul partidului la alegerile partiale pentru Primarie; Decanul Baroului Dolj intra si el in lupta pentru primarie

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a anuntat numele candidatului pentru functia de primar al Craiovei in alegerile partiale ce se vor desfasura pe 11 iunie 2017. Actualul primar interimar, Mihail Genoiu devine candidatul PSD, având ca obiectiv continuarea proiectelor validate de votul din iunie 2016, împreuna cu echipa de consilieri locali PSD. (26.04.2017)

BRASOV: Diaconu Coresi devine timp de cinci zile "strada cu vin romanesc si bere artizanala" Zilele Brașovului transformă străzile din centrul orașului. Dacă Michael Weiss se va transforma în cel mai mare restaurant din Brașov, strada Diaconu Coresi se va transforma în „strada cu vin românesc și bere artizanală”. „Între 27 aprile și 1 mai aducem în stradă berea artizanală Zăganu Roșie și IPA, dar și vinuri românești de calitate”, anunță organizatorii în evenimentul postat pe Facebook. (26.04.2017)
Zilele Orasului SATU MARE vor avea loc intre 26-28 mai iar municipalitatea spera sa eclipseze orice evenimente similare de acest gen din tara La fel ca în ultimii 4-5 ani, Zilele Oraşului nu se mai organizează deodată cu comemorarea victimelor inundaţiilor din 1970, pe 14 mai, care era data pentru această sărbătoare la început. Zilele Oraşului reprezintă pentru sătmăreni cel mai important eveniment de peste an, un fel de răsplată al eforturilor pe care ei le fac trăind în Satu Mare şi pentru Satu Mare. (25.04.2017)
Un festival al romilor, fara romi. Primaria SLATINA i-a sarbatorit cu intarziere, din cauza bugetului Pe 8 aprilie s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Rromilo, zi pe care Primăria Slatina a marcat-o de-abia vineri, 21 aprilie 2017, cu un spectacol din care rromii aproape au lipsit, neregăsindu-se în număr mare nici în sală. La demisolul clădirii, unde este amenajată o sală de expoziţii, s-a repus pe simeze o mai veche expoziţie de fotografie, totul lăsând însă impresia unui eveniment care trebuia bifat. (24.04.2017)
PITESTI: Un reprezentant al Vaticanului va fi prezent la cea de-a 40-a editie a Simfoniei Lalelelor În perioada 21-23 aprilie, la Piteşti va avea loc cea de-a 40-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, sărbătoarea de suflet a piteştenilor, la care sunt aşteptate delegaţii din mai multe ţări. Vremea urâtă ar putea strica însă cel mai spectaculos moment al evenimentului, Parada florilor. Primarul Cornel Ionica este ingrijorat pentru sanatatea sutelor de scolari si prescolari care vor participa la parada. (20.04.2017)
CONSTANTA: Festivalul Berii pe litoral - atractie in minivacanta de 1 Mai Minivacanţa de 1 Mai va fi serbată pe litoral cu multă bere. Consiliul Judeţean Constanţa s-a gândit să facă din acest obicei de consum o atracţie la Marea Neagră. Festivalul Berii va avea loc la Constanţa, la Pavilionul Expoziţional, în perioada 26 aprilie - 1 mai. Organizator este Consiliul Județean Constanţa, prin Centrul Cultural Teodor T. Burada. (18.04.2017)
Primaria municipiului renunta la organizarea "Zilelor BUZAULUI”; Politistii locali, cu ochii pe locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap Dispare un eveniment devenit tradiţie în vremea fostului edil de la Palatul Comunal. Este vorba despre „Zilele Buzăului”. Actuala administraţie promite în schimb să organizeze un târg „Drăgaica” într-un nou format, mai atrăgător şi mai dinamic, în cadrul căruia vor avea loc numeroase concerte cu interpreţi îndrăgiţi. (13.04.2017)
CONSTANTA: Primarul Decebal Fagadau a semnat parteneriatul pentru NEVERSEA, cel mai mare festival muzical de pe litoral - VIDEO Primarul Decebal Făgădău a semnat, pe 10 aprilie, protocolul de colaborare pentru organizarea, la Constanţa, în prima decadă a lunii iulie, a evenimentului muzical NEVERSEA, o replică locală a Festivalului internaţional UNTOLD. Primarul Decebal Făgădău, a anunţat că evenimentul ce îşi va deschide porţile în perioada 7-9 iulie 2017, va reuni peste 100 de artişti internaţionali, nume în vogă, dar şi artişti care vor veni pentru prima dată în România. (11.04.2017)
Primaria MIERCUREA CIUC finanteaza, in premiera, un program cu spectacole de teatru pentru romanii din oras Consiliul Local Miercurea Ciuc finanțează, în premieră, un program cu spectacole de teatru pentru românii din oraș, intitulat ”Luceafărul”, care va cuprinde patru reprezentații pe stagiune ale unor trupe invitate. Ideea i-a aparținut directorului Teatrului Municipal ”Csíki Játékszín”, Parászka Miklós, care a dorit ca românii din Miercurea Ciuc să poată avea acces regulat la spectacole de teatru în limba lor maternă. (29.03.2017)
Orasul RASNOV va gazdui, pana in octombrie, 11 evenimente culturale Oraşul Râşnov va găzdui în acest an un număr de 11 evenimente culturale de amploare, între care Festivalul Filmului Istoric Râşnov (FFIR), aflat la ediţia a IX-a. Agenda culturală a oraşului pe anul 2017 a fost prezentată, într-o conferinţă de presă de viceprimarul oraşului Liviu Butnariu, care a declarat că primul eveniment “Concursul de încondeiat ouă” începe pe 13 aprilie, iar ultimul care va încheia agenda “Festivalul Vinului”, aflat la ediţia a doua, va avea loc în luna octombrie. (07.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 324   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(35 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(29 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(13 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(7 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design