Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  98,40% (123/125)
2.  Piatra Neamt
  71,64% (48/67)
3.  Gherla
  100,00% (34/34)
4.  Bucuresti - Sect. 6
  81,25% (26/32)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  38,24% (13/34)
6.  Pitesti
  52,63% (10/19)
7.  Voluntari
  50,00% (5/10)
8.  Timisoara
  31,25% (5/16)
9.  Hunedoara
  30,00% (3/10)
10.  Bucuresti - Sect. 5
  23,08% (3/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primaria DEVA a lansat prima platforma online pentru investitori

Primăria Deva a lansat prima platformă online pentru investitori, aceasta având ca scop facilitarea contactului între deţinătorii de terenuri sau spaţii comerciale din oraş şi agenţii economici aflaţi în căutarea acestui gen de proprietăţi unde şi-ar putea deschide sau derula o afacere. Denumită “Baza de date pentru investitori”, platforma este găzduită de site-ul Primăriei Deva şi este gestionată de funcţionarii Biroului pentru Investitori. Aceştia vor contacta, zilnic, câte 50 de firme pentru a le explica utilitatea integrării într-o bază de date oficială, care poartă girul autorităţii locale. (23.06.2017)

Primaria Municipiului CLUJ emite acorduri de functionare pentru agentii economici in format electronic, online Agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Cluj-Napoca pot solicita, din aceste zile, emiterea în format electronic a acordurilor de funcţionare. Potrivit unui comunicat de presă transmis de municipalitate, Primăria Cluj-Napoca oferă agenţilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ şi servicii de piaţă, pe raza municipiului Cluj-Napoca, posibilitatea de a solicita emiterea online, prin intermediul platformei edirect.e-guvernare.ro, a acestor acorduri de funcţionare. (23.06.2017)
Primaria SFANTU GHEORGHE isi face firma pentru intretinerea drumurilor si creeaza locuri de munca Primăria Sfântu Gheorghe va înfiinţa o societate comercială proprie care se va ocupa de întreţinerea drumurilor, iar odată cu aceasta vor fi create cel puţin 30 de noi locuri de muncă, a declarat primarul municipiului, Antal Arpad. El a mai spus că intenţia autorităţilor locale este ca noua societate să devină operaţională cel târziu în primăvara anului viitor. (23.06.2017)


Primarul din PREDEAL si-a pierdut mandatul Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, a emis, pe 22 iunie, ordinele de încetare de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatelor primarilor din localităţile Predeal şi Augustin, respectiv Liviu Cocoş şi Sebastian Porumb, informează un comunicat transmis de Instituţia Prefectului. În cazul edilului din Predeal, ordinul a avut la bază o sentinţă penală pronunţată de Judecătoria Braşov, rămasă definitivă prin decizia Curţii de Apel Braşov, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa de un an de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de abuz în serviciu. (23.06.2017)
CLUJ: Spitalele din oras au primit de la primarie aproape 5 milioane de lei Consilierii locali au alocat joi 4,9 milioane de lei pentru 11 spitale din oraș. Banii au fost acordați pentru diverse investiții la marile spitale ale Clujului deși municipalitatea are în subordine doar o singură unitate medicală, spitalul Clujana. Cea mai mare sumă de la bugetul local a primit-o Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. Este vorba despre 1.485.000 de lei, bani care se vor repartiza pentru diverse lucrări și investiții din clinicile subordonate acestui spital. (23.06.2017)
Primaria CLUJ a pierdut, intr-un an si jumatate, 500 de procese si a platit despagubiri de 22,4 milioane lei La această dată sunt în instrumentare 1.227 de dosare. Administrația publică locală este obișnuită să fie chemată în instanță de cetățeni sau de firme, pentru diverse probleme cum ar fi litigii pe terenuri, mașini rupte în gropile din asfalt sau drepturi salariale. Nu există ședință de Consiliu Local în care să nu fie prezentată cel puțin o informare despre procese pierdute de Primărie și sumele importante de bani pe care trebuie să le deconteze celor care trebuie despăgubiți. (22.06.2017)
Sistem care sorteaza automat deseurile reciclabile, instalat in premiera in comuna clujeana FLORESTI Un sistemul complet automatizat pentru preluarea deşeurilor de ambalaje, cu stocare subterană şi recompensă pe loc pentru cetăţeni a fost pus în funcţiune, în premieră naţională, în localitatea clujeană Floreşti, cea mai mare comună din ţară. Staţia inteligentă este construită pe o platformă betonată în care sunt amplasate subteran containere de colectare selectivă şi poate prelua deşeuri de ambalaje PET, sticlă şi doze de aluminiu. (21.06.2017)
BRASOVUL, cel mai vizitat oras din provincie. 350.000 de turistii au cheltuit 170 de milioane de euro in primele patru luni ale anului Braşovul a fost vizitat în primele patru luni ale anului de 350.000 de turişti. Este pe al doilea loc la nivel naţional după Bucureşti. Cele mai vizitate obiective turistice sun Branul, centrul istoric cetatea Râşnov. Potrivit brasovtv.com turiştii stau în medie 3 zile la Braşov şi cheltuiesc cam 500 de euro pe sejur. Numărul de vizitatori este cu 20% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului 2016. Dintre turiştii străini care vin la Braşov cei mai mulţi sunt nemţi urmaţi de israelieni şi cetăţeni din Republica Moldova. (21.06.2017)
IBM isi deschide un centru de servicii business la CLUJ, in cadrul Liberty Technology Park În luna Iulie, IBM Romania își deschide la Cluj-Napoca, în cadrul Liberty Technology Park al patrulea centru de servicii business din țară, după cele din București, Brașov și Timișoara. IBM se adaugă unor companii precum Siemens, KPMG, Arvato Bertelsmann, Altran, Halcyon Mobile și Control Data Systems, care au ales parcul tehnologic inaugurat în urmă cu mai bine de trei ani la Cluj-Napoca pentru a-și dezvolta operațiunile locale. (20.06.2017)


CLUJ: Primaria si ABAST s-au facut ca monteaza pe Somesul Mic un baraj pentru gunoaie Începând de luna aceasta, municipalitatea clujeană împreună cu Administraţia Bazinală a Apelor Someş-Tisa (ABAST) ar fi trebuit să instaleze o barieră pe Someşul Mic, în cartierul Grigorescu, pentru reţinerea deşeurilor aruncate în râu. Barajul a fost montat de ochii presei, dar după aceea a fost demontat pentru că nu funcţiona. Afacerea s-ar putea spune că a fost una cu dedicaţie pentru că suma de aproape 300.000, cât a costat această lucrare, a ajuns în conturile unui fost şef de la Compania de Apă Oradea, udemeristul BALOGH SOOS Csaba. (19.06.2017)
<<   <   pagina 1 din 500   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(42 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(14 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(7 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(6 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(5 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design