Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Primarul din GHIMBAV a semnat avizele pentru Aeroport dupa sase luni de asteptare După o jumătate de an în care a refuzat fără nicio explicaţie să semneze mai multe actele necesare pentru reluarea lucrărilor la Aeroport, primarul din Ghimbav a acceptat să elibereze toate avizele necesare. Lucrările la Aeroport se vor relua în vară. Ultimul studiu realizat în ceea ce priveşte Aeroportul arată că în primul an de funcţionare ar avea 114.000 de pasageri, iar în 10 ani s-au depăşi un milion de pasageri. (03.04.2018)
Programari online pentru obtinerea cartii de identitate, la SIBIU Sibienii se pot programa online pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii cărţii de identitate începând de pe 2 aprilie, anunţă Primăria Sibiu. După confirmarea rezervării, persoana în cauză va primi un email cu un cod de acces pe care îl poate utiliza în aplicaţie pentru a consulta detaliile, pentru a anula sau a reprograma. (03.04.2018)


Doua blocuri de locuinte sociale au fost date in folosinta la DEVA Două blocuri de locuinţe sociale, cu un total de 72 de garsoniere şi apartamente cu două camere, au fost date în folosinţă în cartierul Grigorescu din municipiul Deva, imobilele fiind construite pe o structură de stâlpi şi grinzi metalice, cu închideri exterioare din panouri tip “sandwich”, tâmplărie din PVC şi geamuri termopan. (03.04.2018)
60.000 de puieti plantati degeaba de Primarie sau cum sa dai rateuri si pe gratis. Padurea Clujenilor s-a uscat si va fi reconvertita in parc Proiectul ratat, Pădurea Clujenilor va fi reconvertit în Parcul Tineretului. Timp de șase ani, an de an au fost plantați câte 10.000 de puieți pe bulevardul Muncii, dar rezultatele dorite nu au apărut. Copacii s-au uscat și zona s-a degradat. Din 2014, terenul este în paragină. Abia anul acesta, conducerea Primăriei s-a gândit că zona ar trebui reparată. (02.04.2018)
CLUJ: Nou proiect integrat de spatii pietonale in centrul orasului Administrația locală a contractat servicii de proiectare pentru a transforma o altă zonă din centrul orașului prin creșterea spațiului pietonal și a celui pentru bicicliști, după piața Lucian Blaga-Napoca. Este vorba despre străzile Regele Ferdinand, Emil Zola, Sextil Pușcariu, Tipografiei, dar și piațeta aflată vizavi de Prefectura Cluj care urmează să fie modernizate tot în cadrul unui proiect pentru care Primăria vrea să acceseze fonduri europene. Se va ocupa de proiectul urbanistic biroul arhitectului Vlad Rusu, care a făcut și proiectul pentru Turnul Pompierilor. (30.03.2018)
Finantari nerambursabile de peste 400.000 lei pentru proiectele ONG-urilor, aprobate de Consiliul Local BISTRITA Consiliul Local Bistriţa a aprobat pe 29 martie, în şedinţă ordinară, alocarea a peste 400.000 lei sub formă de finanţare nerambursabilă pentru proiectele depuse de diverse asociaţii, fundaţii, dar şi de persoane fizice şi culte religioase, în baza Legii 350/2005, suma reprezentând puţin peste 60% din totalul bugetului pus la dispoziţie de municipalitate. (30.03.2018)
Termen pentru Aeroportul BRASOV: in 2020 va decola primul avion Consiliul Judeţean Braşov a angajat un specialist în aeronautică care să se ocupe de realizarea Aeroportului. Alexandru Anghel a declarat că sunt toate şansele la investiţia să fie gata în 2020. Anul acesta în vară se reiau lucrările după o pauză de patru ani. În acest moment la Aeroportul Braşov a fost realizată doar pista şi gardul care împrejmuieşte terenul. (29.03.2018)
SIMERIA: Bosch construieste o fabrica de masini de spalat. Investitia va aduce peste 700 de locuri de munca BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului Bosch a achiziţionat 40 de hectare de teren în Simeria, unde va construi o fabrică de maşini de spălat. Investitorii susţin că vor fi create peste 700 de locuri de muncă. Grupul Bosch va construi o fabrică de maşini de spălat în Simeria. Investiţia se ridică la 110 milioane de euro. Producţia de maşini de spălat va începe în 2020, iar din 2022, compania estimează că va produce un milion de maşini de spălat anual, pentru piaţa europeană. (29.03.2018)


Municipiul PETROSANI ramane fara agent termic din cauza datoriilor catre Complexul Energetic Hunedoara Locuitorii municipiului Petroşani vor rămâne, de la 1 aprilie, fără căldură la calorifere din cauza datoriilor de peste 61,68 milioane lei înregistrate la plata facturilor de energie termică, emise de Termocentrala Paroşeni, a informat Complexul Energetic Hunedoara (CEH). Potrivit documentului citat, în conturile Termocentralei Paroşeni au intrat în această iarnă doar 47% din sumele înscrise pe facturile emise către societatea de termoficare din Petroşani. (29.03.2018)
<<   <   pagina 1 din 542   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design