Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  89,92% (116/129)
2.  Piatra Neamt
  94,74% (90/95)
3.  Cluj Napoca
  35,17% (83/236)
4.  Gherla
  93,75% (15/16)
5.  Timisoara
  61,90% (13/21)
6.  Pitesti
  38,46% (10/26)
7.  Voluntari
  69,23% (9/13)
8.  Bucuresti - Sect. 4
  20,00% (7/35)
9.  Bacau
  45,45% (5/11)
10.  Galati
  20,00% (4/20)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Primarul Mircia Muntean: "Municipiul DEVA trebuie transformat in centru universitar"

Consiliul local Deva a aprobat ieri, in sedinta de indata, Conventia de colaborare intre municipiul Deva si Academia de Studii Economice (ASE) Bucuresti. Asta, dupa ce colaborarea a fost parafata de catre conducerea institutiei de invatamant. Asadar, incepand cu anul universitar 2017 - 2018, la Deva va fi deschis Centrul teritorial al ASE Bucuresti, unde vor functiona doua specializari - Contabilitate si Informatica de Gestiune, precum si Management. Primarul Mircia Muntean (foto) a afirmat ca municipiul Deva trebuie transformat intr-un centru universitar, poate chiar la concurenta cu alte municipii din zona, cum ar fi Alba Iulia sau Sibiu. (24.03.2017)

Emil Boc, mesaj catre Guvern si UE: Construiti locuinte sociale daca vreti prosperitate. Primaria CLUJ se chinuie de 17 ani sa construiasca cartierul de locuinte din Borhanci Primarul Emil Boc cere Guvernului să lanseze un program masiv de construire de locuințe sociale, un milion la număr, în următorii ani. Fostul premier a spus, în același context, că trebuie regândit proiectul Uniunii Europene pentru că "nu poți să-i ceri unui om să aibă viziune deschisă, europeană, când el nu are condiții minimale de existență". "Recomandarea mea pentru Guvern este e momentul de a lansa la nivel național un program masiv de a construi un milion de locuințe sau jumătate de milion de locuințe în doi ani de zile pentru că ceea ce face ANL, foarte, foarte puțin, nu face față la nevoile existente în materie de locuințe", a spus primarul Emil Boc într-o emisiune la radio. (24.03.2017)
CLUJENII vor 3 benzi si pista de biciclete pe Buna Ziua. Primaria inca nu a primit strada de la Guvern După consultarea publică care a avut loc până în 7 martie pe tema extinderii străzii Bună Ziua, cei mai mulţi dintre clujenii care au trimis sugestii sub o formă sau alta primăriei au optat pentru varianta cu 3 benzi și pistă de biciclete, în defavoarea variantei cu 4 benzi de circulaţie. În proiectele în stand by ale primăriei clujene pentru decongestionarea traficului în zonă, se mai are în vedere și amenajarea a 2 sensuri giratorii la intersecţia străzilor Bună Ziua-Măceşului-Trifoiului şi la intersecţia străzilor Calea Turzii-Mihai Românul. (24.03.2017)


Tone de gunoaie, din raul BISTRITA. Viceprimarul Cristian Niculae: Situatia se datoreaza inconstientei unor concetateni Primăria Municipiului Bistrița se află în plină campanie a curateniei de primăvară. Ca și în anii trecuți se curăță împrejurimile orașului,zonele cu depozitări ilegale de deșeuri și malurile râului Bistrița pe toată suprafața unității administrativ-teritoriale. “Din păcate deșeurile sunt foarte numeroase și in ciuda eforturilor serioase care s-au depus în primăvara trecută ele au apărut din nou. Această situație se datorează inconștienței unor concetățeni ai noștri dar și lipsei de atitudine și spirit civic a multora dintre noi.” declară viceprimarul Cristian Niculae. (24.03.2017)
CLUJUL ramane fara un viceprimar. Horvath Anna si-a dat demisia. UDMR nu a facut nicio propunere de inlocuire Anna Horvath şi-a dat demisia marţi din funcţia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca în plenul Consiliului Local. Cu toate că pe ordinea de zi a şedinţei se afla un proiect de hotărâre privind alegerea unui nou viceprimar, nicio formaţiune politică nu a făcut propuneri. Aceasta îşi va continua activitatea ca şi consilier local din partea UDMR în Consiliul Local Cluj-Napoca. Anna Horvath este cercetată sub control judiciar de DNA Cluj pentru trafic de influenţă, după ce, în 10 octombrie, procurorii au făcut percheziţii la Primăria Cluj-Napoca şi la domiciliul său, suspectând nereguli în finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2016. (22.03.2017)
Primaria MIERCUREA CIUC realizeaza proiecte pentru reabilitarea termica a aproximativ 50 de blocuri Primăria Miercurea Ciuc realizează, în această perioadă, proiecte pentru reabilitarea termică a aproximativ 50 de blocuri din oraş, dorindu-se ca majoritatea să fie derulate prin accesarea de fonduri europene, dar fiind urmărită şi obţinerea de fonduri guvernamentale. Viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Szoke Domokos, a declarat că se doreşte ca pentru majoritatea blocurilor intrate în program să se obţină fonduri europene. (22.03.2017)
CLUJ: Bugetul municipiului, de 300 milioane de euro, a fost adoptat de consilierii locali cu 4 abtineri Consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca au votat, pe 21 martie, bugetul oraşului pentru anul 2017, care se ridică la suma de 300 milioane de euro, fiind mai mare cu 16 procente faţă de cel de anul trecut. Printre priorităţile enumerate în cadrul şedinţei de Consiliu Local de marţi se numără modernizarea infrastructurii rutiere sau construirea de noi parkinguri, precum şi începerea unor lucrări de amenajare pentru platforme de colectare selectivă a deşeurilor menajere. (22.03.2017)
Primaria SIBIU investeste cu 1,4 milioane lei mai mult in cultura in acest an Primăria municipiului Sibiu va investi în acest an cu 1,4 milioane de lei mai mult faţă de anul trecut în evenimente culturale, dar şi gastronomice, însă pentru aceasta este nevoie de proiecte care să fie incluse în agenda oraşului. "Prin această creştere dorim să menţinem finanţarea evenimentelor cu tradiţie, dar să încurajăm şi depunerea de proiecte cu caracter gastronomic, dat fiind faptul că în 2019 regiunea Sibiu va purta titlul de Regiune Gastronomică Europeană", spune primarul Fodor. (21.03.2017)
DEVA: Contestatia primarului Mircia Muntean privind abuzul in serviciu a fost respinsa definitiv de instanta Curtea de Apel București a respins definitiv o cerere prin care primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, contesta o condamnare primită într-un dosar de abuz în serviciu, pe motiv că a intervenit dezincriminarea acestei infracțiuni. Primarul din Deva a contestat condamnarea pe motiv că, în cazul său, a intervenit o lege penală mai favorabilă. (21.03.2017)


In BISTRITA, ar mai fi nevoie de 150 locuinte sociale. Primaria va cumpara 6-8 locuinte tip container Construirea de locuințe sociale și de necesitate rămâne o prioritate a municipalității, în proiectul de buget pentru anul 2017 fiind prevăzută suma de 548.000 lei. Potrivit primarului Ovidiu Crețu, în prezent, „100-150 -200 de locuințe sociale ar putea să rezolve problema locuinței pentru persoanele sau familiile nevoiașe din Bistrița”, iar municipalitatea va încerca să demareze construcţia în acest an, tot în zona Viișoarei, acolo unde Primăria Bistriţa a cumpărat un teren cu această destinaţie. (16.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 483   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(20 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(20 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(11 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Cosmin Necula (PSD) Cosmin Necula (PSD)
Bacau
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design