Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,27% (143/162)
2.  Piatra Neamt
  93,75% (45/48)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,56% (29/36)
4.  Gherla
  95,00% (19/20)
5.  Pitesti
  66,67% (16/24)
6.  Voluntari
  70,00% (7/10)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  63,64% (7/11)
8.  Hunedoara
  40,00% (4/10)
9.  Galati
  33,33% (4/12)
10.  Bistrita
  66,67% (4/6)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Noua candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria DEVA

Nouă candidaţi, dintre care trei sunt independenţi, s-au înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Deva, potrivit datelor Biroului Electoral de Circumscripţie Deva, la expirarea perioadei de depunere a candidaturilor pentru alegerile parţiale din 5 noiembrie. (19.10.2017)

BRASOV Politia Locala poate aplica amenzi pentru cainii care latra dupa ora 22.00; Teoretic, oricine poate creste acasa un porc sau o gaina. Din 2013, de cand a fost anulat de instanta, municipiul nu mai are un regulament de crestere a animalelor Având în vedere că Braşovul nu are regulamentul de creştere a animalelor, în ceea ce priveşte câinii, se poate aplica doar Legea nr. 258 din 2013, care, printre altele, prevede că într-un apartament, pot fi crescuţi maxim doi câini. Reprezentanţii Primăriei Braşov au precizat că, în baza acestui act normativ, Poliţia Locală poate efectua controale, având inclusiv dreptul de a solicita documentele animalelor de companie. Totodată, dacă locatarii reclamă faptul că vecinii au căţei gălăgioşi, care latră după ora 22.00, agenţii poliţiei locale pot aplica amenzi, în baza prevederilor legale referitoare la ordinea şi liniştea publică. (18.10.2017)
Prefectul Ovidiu Frent: Comisia pentru referendum trebuie sa isi intre in atributii. Deocamdata nu avem reprezentantii orasului SANGEORZ BAI, ceea ce nu e deloc bine Pe data de 25 octombrie se va împlini termenul legal până la care Instituţia Prefectului a judeţului Bistriţa-Năsăud va trebui să ofere un răspuns în ceea ce priveşte convocarea unui referendum pentru demiterea primarului oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău. Prefectul Ovidiu Frenţ s-a referit şi la problema lemnului de foc pentru populaţie sau cea a golirii de apă a acumulării de la Colibiţa. (18.10.2017)


ALBA IULIA: Primarul Mircea Hava, asa cum nu l-ati mai vazut: tragand la foc automat cu mitraliera de calibrul 7,62 mm VIDEO Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a participat, miercuri, la activitățile organizate la poligon cu ocazia Zilei Armatei României, sărbătorită în fiecare an pe 25 octombrie. Și-a pus cascheta și a tras cu mitraliera de companie de calibru 7,62, arătând că este un bun țintaș. (18.10.2017)
CLUJ Primarul Emil Boc vrea sa faca un studiu de fezabilitate de milioane de euro, pentru Centura Metropolitana: Trebuie sa incepem, pentru a nu pierde fondurile Marea speranță a clujenilor pentru ameliorarea problemelor din trafic este centura metropolitană. Proiectul bate însă pasul pe loc, iar Primăria a arătat luni la rând guvernul și CNAIR că nu fac niciun demers pentru a realiza măcar studiul de fezabilitate. În cele din urmă, primarul Emil Boc a anunțat că municipiul își va asuma ceea ce guvernanții întârzie să facă. "Sper să se găsească o soluție, în așa fel încât să deblocăm proiectul, pentru că timpul trece. Nu contează culoarea politică, important este să nu pierdem banii europeni pentru acest proiect. Știți vorba aceea: nu mă cert, pentru că nu mai am timp să mă împac. Ne va costa câteva milioane de euro, dar, dacă reușim să stabilim traseul centurii și al bretelelor de legătură cu cartierele, putem să deblocăm și proiectele imobiliare oprite", a spus Emil Boc, în premieră, la Realitatea FM Cluj. (17.10.2017)
CLUJ: Primaria lanseaza Centrul de Inovare si Imaginatie Civica cu o dezbatere despre Parcul Feroviarilor Primăria Cluj-Napoca anunță deschiderea Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) Cluj-Napoca joi, 19 octombrie, de la ora 17.00, la clădirea Casino din Parcul Central, cu o primă dezbatere organizată în acest cadru, având tema Parcul Feroviarilor – Concursul de soluții pentru reabilitarea parcului. Centrul de Inovare și Imaginație Civică este gândit ca un loc în care se pot întâlni la discuţii reprezentanți ai administrației publice locale, cetățeni și specialiști din mediul economic și universitar. (17.10.2017)
Consiliul Judetean CLUJ va plati peste 3,5 milioane de lei pentru epurarea levigatului de la Pata Rat Consiliul Județean Cluj a încheiat astăzi un contract cu firma Process Engineering SRL, privind închirierea unei stații de tratare a levigatului în vederea eliminării poluării la rampa de gunoi de la Pata Rât. Începerea lucrărilor de amplasare a stației de tratare a levigatului va avea loc în maximum cinci zile de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, după predarea efectivă a amplasamentului șantierului de către autoritățile județene. În ceea ce privește funcționarea efectivă a stației, aceasta va începe într-un interval de cinci zile de la finalizarea lucrărilor civile necesare în acest scop. (16.10.2017)
BRASOV: Toalete ecologice parfumate, in valoare de 100.000 de lei, in parcurile din oras După mai multe solicitări venite din partea cetățenilor, în urmă cu o lună administrația publică locală anunța că vor fi amplasate câteva toalete mobile ecologice în mai multe parcuri și în zone de agrement ale orașului. În urma procedurii de achiziție, la sfârșitul săptămânii trecute, s-a semnat contractul cu singura firmă care își depusese oferta. Valoarea contractului este de 100.000 de lei, firma SC Toi-Toi&Dixi SRL fiind cea care va monta și întreține toaletele, până la sfârşitul acestui an. (16.10.2017)
Deputatul Ionut Simionca: Curtea de Conturi a constatat o gaura de 7 milioane de Euro la buget. Primarul Cretu trebuie sa isi dea imediat demisia Deputatul PMP Ionuţ Simionca cere demisia primarului municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, după ce Curtea de Conturi Bistriţa a verificat activitatea administraţiei locale pe anul 2016. În opinia deputatului PMP, primarul Ovidiu Creţu este un prost administrator, astfel încât smunicipalitatea bistriţeană a ajuns să „arunce pe geam ilegal” 10.000 lei pe zi. (16.10.2017)


Ce inseamna pentru ALBA complexul de golf de 15 milioane de euro inaugurat la Ciugud: turism international, locuri de munca, bani la bugetul local, iar Mircea Hava se si gandeste la o "chestiune rotunda care sa faca bine la toata lumea" Complexul de golf inaugurat sâmbătă la Ciugud, în Alba, va aduce multe beneficii pentru întreaga zonă. Pe lângă posibilitatea de a organiza competiţii la nivel internaţional, complexul va contribui la dezvoltarea turismului şi va aduce resurse financiare importante la bugetul local. Comuna Ciugud va încasa anual din impozitele ce vor fi plătite la bugetul local cel puţin 150.000 de euro. (16.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 519   >   >>
 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(12 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design