Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  91,98% (149/162)
2.  Piatra Neamt
  73,33% (22/30)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  89,47% (17/19)
4.  Pitesti
  28,26% (13/46)
5.  Gherla
  100,00% (11/11)
6.  Voluntari
  75,00% (9/12)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (7/7)
8.  Bistrita
  57,14% (4/7)
9.  Targu - Jiu
  57,14% (4/7)
10.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria TULCEA va incepe anul viitor amenajarea unei parcari etajate pe faleza orasului

Primăria municipiului Tulcea va începe anul viitor lucrările de amenajare a unei parcări etajate destinate exclusiv turiştilor care vizitează Delta Dunării. Parcarea va avea 350 de locuri, se va afla în imediata apropiere a falezei oraşului şi va fi păzită, astfel încât turiştii îşi vor putea prelua fără probleme maşinile lăsate în oraş. (11.12.2017)

Viceprimarul PSD din BABADAG, Iordan Nastase, atacat in plina strada in timp ce se indrepta spre casa. A fost preluat de SMURD Un viceprimar al Partidului Social Democrat (PSD) a fost rupt în bătaie pur şi simplu. Totul s-a întâmplat în plină stradă. Este vorba despre viceprimarul din Babadag, Iordan Năstase, care a fost atacat în plină stradă în timp ce se îndrepta spre casă, fiind preluat ulterior de un echipaj SMURD. Viceprimarul spune că a fost lovit cu un par de un anume Manole, fost pădurar în zonă. (08.12.2017)
Consilierii locali din TULCEA au infiintat un grup de actiune locala; Primaria doreste o compensare, dupa predarea unei portiuni de faleza Consiliului Judetean Consilierii locali tulceni au decis înfiinţarea Grupului de Acţiune Locală (GAL) Viitor pentru Tulcea, însă, potrivit primarului Constantin Hogea, fiind constituit cu întârziere, acesta riscă să piardă 7 milioane de euro în perioada imediat următoare. Decizia consilierilor locali ai municipiului Tulcea a fost luată în unanimitate, după ce aceştia au lipsit de la reuniunea de îndată programată pentru săptămâna trecută şi care avea pe ordinea de zi exclusiv acest proiect de hotărâre. (29.11.2017)
Primaria municipiului TULCEA pierde circa 100.000 de lei pe an, odata cu zona detinuta pe faleza Dunarii Primăria municipiului Tulcea va pierde venituri anuale de circa 100.000 de lei, dacă va preda în proprietatea Consiliului Judeţean zona deţinută din faleza oraşului pentru a fi modernizată, potrivit viceprimarului Andaluzia Luca. Proiectul de hotărâre privind transferul de proprietate asupra celor circa 16.000 de metri pătraţi de pe faleza oraşului Tulcea de la autoritatea locală la cea judeţeană a fost întocmit de viceprimarul Andaluzia Luca şi va fi prezentat consilierilor locali spre dezbatere în şedinţele pe comisii. (24.11.2017)
Proiect privind achizitionarea a 20 de autobuze electrice pentru modernizarea transportului public din municipiul TULCEA Reprezentanţii societăţii Transport Public SA din cadrul Primăriei municipiului Tulcea au anunţat că intenţionează să atragă anul viitor o finanţare de 20 de milioane de euro pentru punerea în practică a unui proiect de modernizare a transportului în comun din oraş, ce include achiziţionarea a 20 de autobuze electrice. (22.11.2017)
Primaria municipiului TULCEA solicita fonduri europene pentru prevenirea coruptiei Primul proiect depus de Primăria municipiului Tulceapentru atragerea de fonduri europene prin mecanismul financiar Investiţii Teritorial Integrate-Delta Dunării (ITI-DD) are ca temă prevenirea corupţiei la nivelul administraţiei publice locale şi va fi urmat de alte cel puţin 12 proiecte. Printre obiectivele proiectului se numără diminuarea fenomenului de corupţie şi creşterea încrederii cetăţenilor în autoritatea publică locală. (10.11.2017)
TULCEA: Primarul Constantin Hogea, trimis in judecata pentru presupusa savarsire a doua infractiuni de abuz in serviciu. "Abuzul" se refera la emiterea autorizatiilor pentru realizarea unei parcari de 50 de metri patrati Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, într-un dosar instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al DNA. Hogea a fost membru PDL, ulterior PNL, iar în 2016 a fost reales din postura de independent. (16.10.2017)
Orasul tulcean MACIN va ramane fara primar Oraşul Măcin şi comuna Greci din judeţul Tulceavor rămâne fără primari, după ce prefectul Lucian Furdui va semna ordinele de eliberare din funcţii, în urma deciziilor definitive primite din partea instanţelor de judecată ca urmare a rapoartelor de evaluare emise de Agenţia Naţională de Integritate (ANI). În cazul oraşului Măcin, încă din anul 2014, ANI a constatat că primarul Nicolae Topoleanu se află în stare de incompatibilitate, din cauză că deţinea calitatea de primar şi pe cea de membru al Consiliului de Administraţie al Liceului ‘Gheorghe Munteanu-Murgoci’ din localitate. (12.09.2017)
Amenajarea Portului SULINA, printre primele patru investitii prioritare ale Romaniei Portul Sulina se află în primele patru investiţii pentru anul 2018 ale Ministerului Turismului şi se va realiza în perimetrul gestionat de Administraţia Zonei Libere (AZL), instituţie subordonată Consiliului Judeţean Tulcea. El a menţionat că suprafaţa pe care se va realiza investiţia nu este actualul Port Sulina, ci zona administrată de AZL şi a subliniat necesitatea realizării unei investiţii majore în domeniul turistic în oraşul Sulina, în contextul în care pentru realizarea unui asemenea obiectiv nu s-au identificat surse de finanţare europene. (04.09.2017)
Faleza orasului TULCEA va fi preluata de CJ Tulcea de la Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati Consiliul Judeţean Tulcea şi Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi au încheiat procesul verbal de predare-primire a falezei oraşului Tulcea, urmând ca până la sfârşitul anului viitor să se încheie licitaţia pentru execuţia lucrărilor de reparaţie a acestei infrastructuri. (09.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 16   >   >>
 
Informatii din Tulcea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(47 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(12 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(8 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(5 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Dan Boboutanu (PSD) Dan Boboutanu (PSD)
Hunedoara
(2 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design