Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  70,42% (100/142)
2.  Galati
  90,48% (19/21)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  77,27% (17/22)
4.  Piatra Neamt
  34,88% (15/43)
5.  Pitesti
  40,63% (13/32)
6.  Timisoara
  27,27% (9/33)
7.  Targu - Jiu
  60,00% (6/10)
8.  Hunedoara
  42,86% (3/7)
9.  Oradea
  40,00% (2/5)
10.  Gherla
  40,00% (2/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria RAMNICU VALCEA a amendat firma de salubritate pentru nereguli la 90 la suta din punctele de colectare

Primăria Râmnicu Vâlcea a sancţionat cu amenzi totale de 8.000 de lei firma de salubrizare din municipiu, după ce, la un control efectuat pe 12 martie, reprezentanţii municipalităţii au constatat că peste 90% din punctele de colectare a deşeurilor erau negolite, iar unele dintre acestea erau “îngropate în mormane de gunoi”, potrivit unui comunicat al instituţiei. (14.03.2018)

Reduceri ale unor impozite locale la RAMNICU VALCEA, dupa cresterile aprobate anul trecut Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea au aprobat reducerea nivelului unor impozite locale care au fost majorate în luna decembrie. În decembrie 2017, o parte dintre impozitele pe clădiri şi terenuri din Râmnicu Vâlcea au crescut cu 30 până la 99%, iar în urma unor dezbateri locale, municipalitatea a decis reducerea nivelului creşterilor de impozite. (16.02.2018)
Primaria din RAMNICU VALCEA a anuntat scaderea impozitelor locale cu 50 la suta După ce la finele anului trecut, consilierii locali din Râmnicu Vâlcea au votat creşterea taxelor şi impozitelor locale cu până la 30%, administraţia locală a anunţat acum o reducere a dărilor. Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a declarat că impozitele locale vor scădea cu 50%, pe motiv că oficialii Agenţiei pentru Dezvoltare au dat garanţii că vor finanţa investiţiile din Râmnicu Vâlcea. (08.02.2018)
Heliport SMURD si manej la Gradina Zoologica, aprobate pentru construire la RAMNICU VALCEA În câteva luni, vâlcenii vor învăţa să călărească fără să mai fie nevoie să plece din judeţ ori să meargă la pensiunile montane. Autorităţile mai au în plan şi amenajarea unui heliport. În ultima şedinţă de Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a aprobat un studiu de fezabilitate pentru noi investiţii la unica grădină zoologică din judeţ. (09.01.2018)
Cresteri de impozite la RAMNICU VALCEA pentru anul 2018 Impozitele şi taxele locale la Râmnicu Vâlcea vor fi mai mari în 2018 faţă de 2017 la cele mai multe dintre categorii, conform unei hotărâri adoptată de consilierii locali. Nu va creşte impozitul pe clădiri rezidenţiale plătit de persoane fizice, însă au fost adoptate modificări în ce priveşte zona de impozitare, fiind extinsă zona A, astfel că mai multe persoane fizice din Râmnicu Vâlcea vor plăti impozite mai mari pe clădiri în urma acestei schimbări. (04.01.2018)
Fostul primar de la PITESTI, Tudor Pendiuc, a devenit consilier al primarului din RAMNICU VALCEA Fostul primar al municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, trimis în judecată în două dosare de corupţie, este noul consilier al primarului din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, condamnat şi el tot pentru corupţie, dar reabilitat între timp, potrivit Mediafax. Noul consilier al primarului Mircia Gutău, Tudor Pendiuc, şi-a preluat postul, de la începutul acestei săptămâni, potrivit reprezentanţilor Primăriei Râmnicu Vâlcea. (03.11.2017)
Doua terenuri de sport din RAMNICU VALCEA, de peste 2.400 mp fiecare, reabilitate de municipalitate VIDEO Două terenuri de sport din Râmnicu Vâlcea, fiecare cu o suprafaţă de peste 2.400 de metri pătraţi, au fost inaugurate pe 19 octombrie, după finalizarea lucrărilor de reabilitare efectuate anul acesta de către municipalitate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu. Acesta a precizat că la inaugurare a participat şi primarul municipiului, Mircia Gutău, care a subliniat că vor fi continuate investiţiile în cartiere. (20.10.2017)
RAMNICU VALCEA: Primarul Mircia Gutau si-a prezentat realizarile VIDEO In atentia primarului Mircia Gutau par sa fi stat in ultima perioada lucrari ce au vizat infrastructura municipiului: cai de acces, iluminat public, nu mai putin de 5 parcari importante, lucrari de canalizare in cartierele marginase, pe 10 strazi, intretinerea si amenajarea infrastructurii rutiere pe alte zeci de strazi, precum si 4 proiecte majore de investitii prin PNDL2, in proiect aflandu-se si realizarea unei sali de sport si constructia a nu mai putin de 5 blocuri. (17.10.2017)
Parcare cu 260 de locuri, inaugurata la RAMNICU VALCEA O parcare nouă cu 260 de locuri, amenajată în proximitatea complexului de agrement Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, a fost inaugurată pe 11 octombrie de primarul municipiului, Mircia Gutău. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu, investiţia inaugurată miercuri, situată în apropierea ştrandului şi a spaţiilor de picnic din cartierul Ostroveni, este importantă având în vedere dezvoltarea zonei de agrement din sudul municipiului. (12.10.2017)
Primaria RAMNICU VALCEA va reabilita toate locurile de joaca pentru copii Primăria Râmnicu Vâlcea va reabilita până la finalul anului viitor toate locurile de joacă din municipiu şi va amenaja altele noi acolo unde nu există, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ionescu. Acesta a precizat că reabilitarea locurilor de joacă din Râmnicu Vâlcea a început anul acesta şi se va încheia până la finalul anului 2018. Până în prezent au fost modernizate sau amenajate complet opt locuri de joacă, iar până la finalul anului, vor mai fi gata încă două, aflate la ora actuală în lucru. (09.10.2017)
<<   <   pagina 1 din 36   >   >>
 
Informatii din Vâlcea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(28 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(10 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(9 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design