Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  88,81% (127/143)
2.  Piatra Neamt
  89,13% (41/46)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  73,53% (25/34)
4.  Gherla
  100,00% (20/20)
5.  Pitesti
  68,42% (13/19)
6.  Bucuresti - Sect. 6
  66,67% (6/9)
7.  Voluntari
  75,00% (6/8)
8.  Galati
  33,33% (4/12)
9.  Hunedoara
  33,33% (3/9)
10.  Bistrita
  60,00% (3/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ODOBESTI: Un fond de investitii din Marea Britanie va construi un spital modern cu 8 sectii medicale si 160 de paturi

Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi. Consiliul Local Odobești a aprobat, vineri, în ședință ordinară, încheierea unui parteneriat și punerea la dispoziţie a unui teren în suprafaţă de şase hectare, pentru construirea în regim privat a unui spital modern. (17.10.2017)

FOCSANI: Primarul Misaila a convins opozitia din Consiliul Local sa voteze proiectul de modernizare a centurii de ocolire a orasului VIDEO Cel mai dezbătut proiect de pe ordinea de zi a Consiliului Local Focşani a fost cu siguranţă aprobarea dării în administrare către Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani a sectoarelor de drumuri naţionale DN 2 km 180+220 – km 188+390, DN 2D km 0+000 – km 2+552, DN 23 km 0+000 – km 5+025 şi DN 23A km 0+000 – km 1+500, împreună cu terenurile aferente. (13.10.2017)
Primaria FOCSANI vrea sa achizitioneze un imobil pentru Directia de Dezvoltare si Servicii Publice O fostă clădire care aparţine unei societăţi care are ca asociat unic Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vrancea (CCIA) ar putea să devină viitorul sediul al Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, instituţie subordonată municipalităţii. (10.10.2017)
Primaria FOCSANI pregateste reabilitarea termica a blocurilor cu fonduri europene Consilierii locali focsaneni au stabilit, ieri, cum se va aplica taxa de reabilitare termica pentru blocurile de locuinte unde vor fi realizate investitii din fondurile europene prin Programul Operational Regional 2014-2020. Obiectivul administratiei locale focsanene este de a atrage cat mai multe fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocurilor astfel incat focsanenii sa aiba cheltuieli mai mici cu intretinerea dar si un confort sporit in apartamente. (27.09.2017)
Primarul din FOCSANI, Cristi Misaila: "Nu ne va prinde iarna cu strada Unirea Principatelor neterminata" Aleşii locali au aprobat în şedinţa de joi devizul cu cheltuiele făcute până în prezent, dar şi noii indicatori tehnico-economici la ceea ce a mai rămas de executat din lucrare. Strada Unirea rincipatelor trebuia terminată în luna martie 2017, dar contractul s-a prelungit până în luna mai, sub motivaţia că nu s-a putut lucra din cauza ploilor şi temperaturilor scăzute. (01.09.2017)
Mijloacele de transport public din FOCSANI sunt adaptate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat aproape 30 de primari din mari orase din tara pentru deficiente la conditiile de transport Toate mijloacele de transport public la nivelul Focsaniului sunt adaptate pentru transportul persoanelor cu dizabilitati locomotorii, a anuntat primaria municipiului. Conducerea administratiei locale arata ca, printr-o hotarare din luna iulie, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat contraventional mai multi primari din tara pentru ca nu au asigurat conditii de transport in mijloacele de transport in comun pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii. (29.08.2017)
Primarul din FOCSANI vrea inca o data desfiintarea Ateneului Popular Edilul municipiului Focşani, Cristi Misăilă, este nemulţumit de repertoriile Orchestrei de Cameră Unirea şi corului Pastorala şi vrea să treacă activitatea Ateneului în subordinea Teatrului Pastia. Este acelaşi proiect pe care Misăilă l-a mai propus şi în primăvară, dar care, din motive care au ţinut de legalitate, a fost respins, deşi iniţial a fost anunţat ca fiind aprobat. (17.08.2017)
FOCSANI: Cum a ramas o strada modernizata pe jumatate: contractul a expirat, constructorul a plecat Modernizarea străzii Unirea Principatelor din Focşani, investiţie finanţată de la bugetul local al Primăriei Focşani şi care trebuia finalizată anul trecut, în luna octombrie, s-a împotmolit din nou. Constructorul, firma Sorirex, aparţinând iubitei fostului deputat PSD Victor Roman, a abandonat lucrarea după ce contractul a expirat. (26.07.2017)
Lucrari de plombare pe 24 de strazi din FOCSANI Municipalitatea a realizat lucrari de plombare pe 24 de strazi ale Focsaniului in ultima luna. Primarul Cristi Misaila a aratat ca lucrarile au demarat in data de 10 iunie iar pana acum au fost executate un sfert din lucrarile de frezare si plombare a strazilor afectate de sezonul rece. Astfel, pana in prezent au fost efectuate lucrari in valoare de 261.678 lei din valoarea totala a contractului de 892.230 lei incheiat cu societatea CUP Salubritate. (12.07.2017)
FOCSANI: Culmea tupeului! Liberalii ii fac plangere primarului Misaila pentru zvonuri facute publice chiar de fruntasi PNL Liberalii focșăneni i-au făcut plângere penală primarului Cristi Misăilă pentru a-și proteja „onoarea” după ce au fost acuzați că votează în Consiliul Local doar la comandă politică și nu țin cont de interesele focșănenilor. Reacția liberalilor vine după ce săptămâna trecută, primarul Cristi Misăilă și cei doi viceprimari, Marius Iorga și Ionuț Mersoiu, au arătat că activitatea Primăriei este practic blocată după ce liberalii nu au votat mai multe proiecte importante pentru municipalitate, precum trecerea curățeniei stradale la CUP Salubritate, inventarierea locurilor de parcare din Sud, inventarierea străzilor reabilitate anul trecut, delegarea gestiunii pentru iluminatul stradal sau modificarea regulamentului pentru obținerea autorizațiilor de către firmele de taxi. (05.07.2017)
<<   <   pagina 1 din 24   >   >>
 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(30 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(22 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(16 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(5 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(2 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design