Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

TIMISOARA va fi legata printr-o retea de piste de biciclete de localitatile aflate pe o raza de 20 km departare

Primarul Nicolae Robu

Municipiul Timisoara va fi legat printr-o retea de piste de biciclete de localitati aflate pe o raza de pâna la 20 km distanta, cu destinatia de promenada, dar si pentru deplasarea la serviciu a locuitorilor respectivelor comune, a anuntat marti primarul Nicolae Robu.

"Pe 15 martie repunem în functie sistemul de biciclete VeloTM, care a functionat excelent anul trecut. Acest sistem are 25 de statii amplasate în vecinatatea statiilor RATT, pistele de biciclete totalizeaza 23 km realizate în cadrul unui proiect, dar în total noi avem peste 100 km de piste de biciclete în Timisoara", a declarat marti, într-o conferinta de presa, primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului, o alta componenta a vizat realizarea a altor noua statii de biciclete pe malurile Canalului Bega, iar în urma licitatiilor s-au achizitionat 140 de biciclete pentru acest proiect, astfel ca acum flota velo a municipiului a ajuns la 440 de biciclete si un total de 34 de statii de unde acestea se pot lua.

Primarul a mai spus ca îsi doreste ca în acest an sa se ajunga la un parc de 1.000 de biciclete puse la dispozitia timisorenilor.

"Tin foarte mult la un proiect cu care vom aplica pe fonduri europene pe axa de mobilitate, pentru a realiza pe Polul de crestere Timisoara o retea regionala de piste de biciclete mergând pâna la Pischia, la 20 km departare de Timisoara. Vom avea piste de biciclete între Timisoara si toate localitatile înconjuratoare, dar si între acestea", a adaugat edilul.

Unele dintre aceste trasee vor strabate si parcuri sau dumbrave unde vor fi amenajate alei velo, pentru agrement. AGERPRES

14.03.2018
771 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzias
Ciacova
Deta
Faget
Gataia
Jimbolia
Lugoj
Mosnita Noua
Recas
Sanmihaiu Roman
Sannicolau Mare
Timisoara


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Timiş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design