Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Taxele si impozitele locale in municipiul MOTRU nu vor fi majorate in 2018, sustine primarul

Primarul Gigel Jianu

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat, într-o conferinţă de presă a PNL Gorj, că nu va mări cuantumul taxelor şi impozitelor locale în 2018, ca urmare a scăderii impozitului pe venit de la 16% la 10%.

Am dat o hotărâre prin care cuantumul taxelor şi impozitelor locale rămâne la nivelul anul 2017. Bugetul va fi afectat, dar în acelaşi timp trebuie să ţinem cont că şi locuitorii din Motru au venituri destul de scăzute, avem o populaţie sărăcită, îmbătrânită, mulţi dintre cei cu capacitate de muncă şi care pot să muncească sunt plecaţi în afară, aşa că o creştere a taxelor şi impozitelor locale ar fi fost o presiune mai mare pentru cei care sunt aici“, a precizat Jianu.

El a mai afirmat că în perioada de un an şi jumătate de când este primar al municipiului Motru a reuşit să menţină oraşul “pe linia de plutire”.

“Cel mai important lucru a fost că am reuşit să menţinem municipiul Motru pe linia de plutire. Când am preluat mandatul, am făcut o situaţie economică-socială, nu era deloc uşoară, era chiar foarte grea şi pot să spun că un lucru foarte important e că am reuşit să menţinem municipiul pe linia de plutire. (…) La preluarea mandatului aveam aproape 7 milioane de lei datorii şi obligaţii de plată, iar după estimările noastre până la sfârşitul anului aceste datorii ar fi depăşit 10 milioane de lei. În condiţiile în care bugetul este mult mai mic, consider că am reuşit să ţinem municipiul pe linia de plutire, adică am eficientizat unele cheltuieli, am redus altele până la zero”, a spus primarul.

Jianu a menţionat că datoriile pe care le înregistrează în acest moment Primăria Motru constau în 200.000 de lei arierate, iar alte câteva sute de mii – diverse restanţe şi plăţi pentru lucrări. AGERPRES

08.12.2017
694 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Albeni
Bumbesti Jiu
Motru
Novaci
Rovinari
Targu - Jiu
Targu Carbunesti
Ticleni
Tismana


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Taraba cu ziare
Nu exista publicatii in judetul Gorj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design